Promo

Ususret hladnijim danima osigurajte idealan tretman njege ruku

PR 29. listopada 2019.

Krenite s hidratacijom ruku na vrijeme

Čim se temperature spuste, toplijom odjećom štitimo svoje tijelo. Ono što često zaboravimo, a prvo je na udaru hladnog zraka, vjetra ili kiše, naše su ruke. Kako bi koža na rukama izgledala zdravo, ali i mladoliko, potrebno joj je posvetiti svakodnevnu intenzivnu njegu.

Vjerujemo da je i vaša najveća pogreška kao i pogreška većine žena to što ne nosite rukavice dok perete suđe ili čistite dom. Sredstva koja se upotrebljavaju za vrijeme čišćenja narušavaju PH vrijednost te ubrzavaju starenje kože.

Rukavice štite kožu od upijanja raznih spojeva iz, primjerice, sredstava za čišćenje, a ujedno će spriječiti isušivanje te očuvati njegovan izgled ruku i noktiju.

Prije dolaska prave zime krenite s prevencijom te osigurajte da vam koža ostane elastična, meka i nahranjena. Svakodnevno birajte proizvode iz linije L’Erbolario i pružite si idealan tretman njege ruku.

Krema za ruke od limuna

L’Erbolario krema od limuna se u trenu upija, tvori nevidljiv film koji štiti ruke od vanjskih utjecaja i zahvaljujući svom posebnom sastavu obogaćenom glicerinom u kratkom roku čini ruke atraktivnijima. Limun ublažava mrlje i izjednačava tonus kože koja postaje svjetlija i sjajnija.

Krema za ruke i nokte s maslinovim uljem i vitaminom E

L’Erbolario krema s maslinovim uljem i vitaminom E ima hidratantna, hranjiva i omekšavajuća svojstva te tonificira i održava kožu ruku elastičnom, štiti od vanjskih utjecaja, bori se protiv ljuskaste i crvene kože te ostavlja ugodan i dugotrajan osjećaj mekoće. Zahvaljujući vitaminu E i maslinovom ulju u ovoj formuli, čak i najkrhkiji i uništeni nokti ponovno postaju glatki i čvrsti.

Krema za ruke Viola

Visoko hranjivi, ali i antioksidativni sastojci karakteristika su ekstrakta mirisne ljubičice i maćuhice. Krema čuva ruke od crvenila i pucanja kože zahvaljujući ceramidima iz soje, te obnavlja čvrstoću i elastičnost tkiva. Vitamin E iz soje i maslinovo ulje učinkovito brani integritet stanične membrane.

Krema za ruke s uljem Argana

Krema za ruke s uljem argana formulirana je za one koji ne vole puno mirisa, no koži ruku žele pružiti svu potrebnu njegu. Ulje argana u svom najčišćem obliku obogaćeno je vitaminom E čime je još više pojačano njegovo djelovanje protiv starenja. Bogato je tokoferolima, polifenolima i masnim omega 6 kiselinama i iz dana u dan koži ruku vraća tonus i elastičnost.

I ne zaboravite – L’Erbolario proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

***

L’ERBOLARIO Krema za ruke od limuna 75 ml – *89,90 kn
L’ERBOLARIO Krema za ruke i nokte s maslinovim uljem 75 ml – *89,90 kn
L’ERBOLARIO Krema za ruke Viola 75 ml –*91,90 kn
L’ERBOLARIO Krema za ruke s uljem Argana: *91,90 kn