FOTO by Linlithgowdistillery

Iće & piće

Uskršnji gin i žuti narcisi znakovi su da je proljeće u punom jeku

admin 12. travnja 2022.

Ambalaža koja će se uklopiti u svaku uskršnju dekoraciju

Iako je proljeće počelo nešto nestabilnije i promjenjivije, sve je došlo na svoje i u posljednje vrijeme uživamo u sunčanim i toplim danima. Kao da je znao izbjeći početak proljeća, ove godine Uskrs pada sredinom travnja i bit će okupan suncem i pozitivnom energijom.

Dječica će moći bezbrižno trčati livadom i tražiti pisanice, a vi ćete moći uživati u produženom vikendu i neradnom ponedjeljku. Odlično vrijeme za opuštanje samostalno ili u dobrom društvu, a na stolu se mora pronaći i pokoja čašica omiljenog alkoholnog pića.

Foto: linlithgowdistillery

Nije teško zaključiti da će gin biti jedna od prvih opcija, a mi smo pronašli jedan koji će se svojim okusom, ambalažom i cjelokupnim dojmom odlično uklopiti u vaš uskršnji stol.

Foto: linlithgowdistillery

Uskršnji gin dolazi u ambalaži prepunoj procvalih žutih narcisa, a kako je žuta i neslužbeno boja Uskrsa lako će se uklopiti s vašim žutim zečićima i žutim pisanicama.

Iako je kompletan dojam sladak morate biti oprezni s konzumacijom jer dolazi s postotkom alkohola od 40% što je sasvim dovoljno da oni neoprezni prespavaju Uskrs.

Foto: linlithgowdistillery

Ovaj uskršnji gin destiliran s notama smreke, korijanderom, vanilijom i mljevenim rogačem za čokoladu i u kombinaciji s tonikom dobro će poslužiti prije i poslije ručka.

Dolazi u boci zapremnine o,5l s cijenom od 28£ i ono što je najbolje dostavlja se u Hrvatsku.

Pronašli smo ga unutar Linlithgowdistillery web trgovine te se nadamo da će i vas jednako osvojiti.