FOTO by AliExpress

Dekor

Uskrs nikada nije bio ugodniji uz ove mekane proljetne dekice!

Una Lora Banjac 19. ožujka 2024.

Vesela proljetna mekoća…

Uskrs dolazi brže nego što mislimo te je vrijeme da počnemo uređivati naš dom povodom nadolazećeg blagdana. Ako želite dekor koji je ujedno i odličan prijelaz na proljetnu sezonu, deke su odličan izbor za to. Zato smo za vas pronašli neodoljivo mekanu uskršnju dekicu koja će vaš dom učiniti još toplijim!

Ova proljetna dekica ima dva lica – unutarnje krzneno i mekano lice te vanjsko ukrašeno zečićima, proljetnim cvijećem i uskršnjim pisanicama. Idealna je za izležavanje na terasi ili u dvorištu dok ispijate jutarnju kavicu, mirišete ocvalo cvijeće i gledate prirodu kako se budi.

Ako ste ipak tip osobe koja više preferira izležavanje pred televizorom, bez obzira na to što je proljeće, navečer dosta zahladi pa vam tu topla dekica može dobro doći. Možete ju stopiti s ukrasnim jastučićima i tako napraviti vašu cozy proljetnu palaču u kojoj će zasigurno uživati i oni najmlađi.

Osim za svrhe uživanja, ova dekica može poslužiti kao odličan uskršnji poklon ili dekor koji vam može krasiti dom čitavo proljeće!

Ovakvu dekicu možete naručiti u više različitih dimenzija, od 100×125 cm sve do 150×200 cm. Cijena, ovisno o dimenzijama, varira od 28,60€ do 55,48€, a naručiti se mogu preko AliExpressa.