FOTO by IMDb

Film

Uskoro dolazi Netflix serija “Gentlemen” hvaljenog redatelja Guya Ritchieja

admin 16. siječnja 2024.

Upravo su objavljeni trailer i datum izlaska

Britanski gangsterski film “Gentlemen” Guya Ritchieja iz 2019. upravo je dobio svoju istoimenu Netflix seriju. Kako u filmu, tako će i u seriji palicu izvršnog producenta imati Guy Ritchie, a radnja se temelji jednakoj onoj kao i u originalu.

Foto: Netflix

Ova serija dolazi i sa postavom novih likova uključujući Thea Jamesa kao vojvodu od Halsteada, Raya Winstonea kao osnivača carstva kanabisa, Bobbyja Glassa i Kayu Scodelario kao Bobbyjevu kćer i vođu operacija carstva.

Foto: Netflix

Radnja serije prati Eddieja Hornimana koji sasvim neočekivano nasljeđuje veliko očevo seosko imanje, ali uskoro otkriva da se radi o carstvu kanabisa.

Uz to dolaze i neprijatelji iz britanskog kriminalnog podzemlja koji žele svoj dio kolača. Odlučan da spasi carstvo i svoju obitelj Eddie se prilagodi ulozi gangstera i biva uvučen u tamni svijet kriminala.

Foto: Netflix

Originalna akcijska komedija iz 2019. pratila je vođu američkog carstva kanabisa Mickeya Pearsona (Matthew McConaughey) koji pokušava prodati svoj posao, ali se pritom suočava nizom avantura.

Foto: Netflix

Ukoliko serija bude barem blizu kvaliteti filma u kojoj su Matthew McConaughey i Collin Farrell imali glavne uloge sigurno nas čeka odlična stvar.

Netflix je upravo objavio i prvi trailer koji završava citatom Eddieja Dobro došli u džunglu”.

Serija izlazi na Netflixu sredinom ožujka i dolazi sa svojih 8 epizoda.