FOTO by Netflix

Film

Uskoro dolazi 3. sezona Bridgertona i objavljen je kratki teaser

admin 21. ožujka 2024.

Anthony vidi jedino svoju suprugu Kate...

Iščekivanje treće sezone serije Bridgerton je na vrhuncu, a kako bi još malo zadirkivao svoje obožavatelje, Netflix je upravo objavio kratki teaser koji prikazuje Anthonyja, Kate i snagu njihovog braka.

Početak teasera prikazuje Francescu kako, preplavljena udvaračima na balu, traži utočiste i mir kod svog brata Anthonyja. No prije toga, on ugleda svoju suprugu kako razgovara s njegovom majkom na drugoj strani sobe.

Foto: Netflix

Od tog trenutka jasno je da mu je jedino ona bitna, a to pokazuje tako što odlazi do nje i odvodi je na plesni podij.

Njih dvoje uživa u svom plesu uz razočarani pogled Penelope Featherington, a vidjevši nju, Anthony poljubi svoju suprugu i tu isječak završava.

Iako je ovaj teaser fokusiran na Kate i Anthonyja, te je Penelope samo nakratko prikazana, zapravo će ona biti u središtu priče treće sezone.

Foto: Netflix

Penelope je konačno odustala od svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi o sebi, te je odlučila odabrati muža koji će joj pružiti dovoljno neovisnosti da nastavi svoj dvostruki život kao Lady Whistledown, daleko od svoje majke i sestara.

Foto: Netflix

Zbog nedostatka samopouzdanja njezini pokušaji pronalaska propadaju, a Colin shvaća da je Penelope jedina osoba koja ga je uvijek cijenila onakvog kakav je.

Foto: Netflix

U želji da ponovno osvoji njezino prijateljstvo Colin odlazi i više no što je slutio te se sada mora uhvatiti u koštac s time jesu li njegovi osjećaji prema Penelope prijateljski ili nešto više…

Treća sezona serije Bridgerton svoje će premijerno prikazivanje imati na Netflixu, gdje ćemo prvi dio sezone gledati 16. svibnja, a drugi 13. lipnja.