FOTO by IMDb

Film

Upravo je izašla 2. sezona serije The Witcher

admin 16. prosinca 2021.

Znamo što radimo večeras

Nakon gotovo dvije godine čekanja, jedva smo dočekali novu sezonu Geralta koji je sada ujedinjen s Ciri i njihove avanture tek kreću.

Druga sezona jutros je upravo izašla na Netflix i ako tražite seriju uz koju ćete provesti vikend onda je potrazi došao kraj.

Serija Witcher naglo je ušla među top 10 Netflixovih, ali ako pogledamo radnju, efekte i ostale faktore onda je jasno da je izbor opravdan.

Posljednji trailer za 2. sezonu serije The Witcher sezonu 2 prikazan je krajem listopada i dao nam je bolji uvid u radnju nadolazeće sezone.

“Nitko od nas neće imati mira dok na svijetu ne nestanu čudovišta”, glavna je poruka Geralta dok promatramo prizore magije, nasilja i čudovišta. Sve to ostavlja nas u iščekivanju nove sezone.

Druga sezona sastoji se od osam epizoda, od kojih prvih sedam ima već definirane naslove, dok je ime posljednje, osme epizode, kao i njezina radnja u maksimalnoj tajnosti.

Ono o čemu se isto priča je činjenica da je druga sezona neporecivo poboljšanje u odnosu na nepotrebno kompliciranu prvu sezonu, a mi jedva čekamo sami procijeniti i donijeti odluku koliko je zapravo dobra druga sezona najpoznatijeg vješca.