FOTO by Instagram @the_bear_family_

Putovanja

Upoznajte Teddy Bears – najslađe fluffy putnike koji će vas inspirirati i potaknuti na iduću avanturu!

Daria Lovrić 10. studenoga 2023.

Mekani medvjedići kao inspiracija za putovanja senzacija su na društvenim mrežama!

Pronalaženje inspiracije za putovanja uzbudljiv je proces i to jako dobro znaju zaljubljenici u istraživanje novih destinacija. Mnogo je izvora iz kojih crpimo inspiraciju, a neki od njih su putopisi i knjige, dokumentarci, sajmovi putovanja, filmovi, serije i usmena preporuka poznanika.

U doba interneta, sve češće inspiraciju tražimo na društvenim mrežama proučavajući blogove putnika i Instagram profile koji nam pružaju uvid u različite destinacije, kulture i iskustva putovanja.

Kad smo bili mali, medvjedići su nas uveseljavali i tješili, a sada nas inspiriraju i potiču na istraživanje novih krajeva. Naime, na portalu Family Welcome otkrili obitelj fluffy medvjedića imena Teddy Bears. Riječ je o Instagram profilu s hrvatskom adresom koji objavljuje simpatične fotografije plišanih medvjedića i prati njihove turističke avanture.

Ethan, Cissy, Benjamin, Blanche, Ben, Daniel i Fanny samo su neki od medvjedića koji putuju svijetom i upoznaju nas sa zanimljivim destinacijama.

Ovaj edukativan i zabavan profil napravljen je 2021. godine, a prva objavljena fotografija je snimljena na vrhu otoka Hvara. Na fotografiji poziraju dva medvjedića, a u opisu stoji – „Mi smo jedna velika i sretna obitelj plišanih medvjedića iz cijelog svijeta. Pogledajte naše avanture.“

Teddy Bears, obitelj medvjedića sa svojim rođacima i prijateljima u obliku drugih plišanaca ili stvarnih životinja objavljuju fotografije sa zanimljivih lokacija u Tunisu, Italiji, Mađarskoj, Turskoj, Austriji i Češkoj i Hrvatskoj.

Na posjećenim lokacijama, medvjedići objavljuju fotografije pored poznatih građevina, a nerijetko “uživaju” u autohtonim jelima i kapljici vina, piva ili Aperola. Neki od njih posjetili su WRC i Harry Potter izložbu, dok su neki umjetnički nadareni pa su se okušali u slikanju.

Moramo priznati da je Teddy Bears pronašao način kako se istaknuti i potaknuti nas na putovanje. Ako planirate putovanje, a još uvijek ne znate gdje se zaputiti škicnite ovaj preslatki profil jer će vas ovi fluffy putnici sigurno nadahnuti.