FOTO by Philips

Dom

Upoznajte Philipsovu najbolju četkicu za zube koja funkcionira uz pomoć umjetne inteligencije

admin 23. prosinca 2021.

Saznajte kako možete osvojiti Sonicare 9900 Prestige četkicu...

Kada govorimo o oralnom zdravlju svi smo posebno osjetljivi, ali i svjesni koliko je ono važno za kvalitetu našega života. Osmijeh otvara sva vrata, važan je za naše samopouzdanje kao i za ostavljanje dobrog prvog dojma. No, sve kreće od pravilne njege.

Kako odabrati pravilnu četkicu za zube uz koju ćete oralnu higijenu dovesti na visoku razinu? Lako. Odaberite onu koja osjeća i koja će se u potpunosti posvetiti isključivo vama, a čije ćete rezultate primijetiti već nakon prvoga pranja.

Spoj sonične tehnologije i umjetne inteligencije

Sonična tehnologija klinički dokazano ima blagotvorne učinke na čišćenje naših zuba i usne šupljine, a četkice koje funkcioniraju po tom principu poput Philips Sonicare četkica, u jednom pranju ostvaruju rezultate kakve ne možemo vidjeti kod manualne četkice ni nakon mjesec dana korištenja.

U Philipsu su otišli i korak dalje te su naprednu soničnu tehnologiju spojili s inteligentnom njegom nove SenseIQ tehnologije. Rezultat je potpuno personalizirana oralna njega za vas u samo jednom uređaju – Philips Sonicare 9900 Prestige četkici za zube.

Uštedite na vremenu, ne na kvaliteti

Ono što je važno kada govorimo o oralnoj higijeni je to da želimo dobro oprati svoje zube, a da pritom sve ostale jutarnje rutine stignemo obaviti na vrijeme. Iznimno je važno poznavati sebe, svoje tijelo i njegove potrebe, a oralna higijena tu je jedno od najvažnijih područja.

Toga je svjesna i Ivana Pirizović, koja je Philips Sonicare 9900 Prestige četkicu odabrala upravo zbog toga što se kompletno prilagođava njoj i njezinim potrebama, a da istovremeno ostvaruje vrhunske rezultate.

“Nikada nisam imala ovako dobru četkicu koju čim spojim na aplikaciju mogu koristiti za što bolju njegu svojih zuba. SenseIQ tehnologija prati koliko sam dobro oprala svaki zub, a glatkoća i bjelina koju osjetim nakon svakog pranja nevjerojatna je”, izjavila je Ivana.

Pamela Smoljanić također koristi novu Philips Sonicare 9900 Prestige četkicu i zadovoljna je rezultatima koji su vidljivi već nakon prvog pranja.

“Četkica se potpuno prilagođava meni dok četkam, a kako pranje pratim preko aplikacije, više ne moram brinuti jesam li obuhvatila sve površine. Personalizirani savjeti koje aplikacija nudi pomogli su mi da svoje četkanje dovedem do savršenstva. Sad nekako mirna ujutro krenem u dan,” dodaje Pamela.

Svoju četkicu možete osvojiti i vi i to tako da sudjelujete u giveawayu.

Sve što trebate napraviti je zapratiti Philips Instagram i Facebook profil, skinuti nove filtere za Instagram i Facebook te objaviti na svom storyju video ili selfie kako koristite taj filter i pritom označiti Philips uz zadane #hashtagove. U giveawayu koji traje 10 dana moguće je osvojiti čak tri Philips Sonicare 9900 Prestige četkice.

Umjetna inteligencija za njegu vaših zuba

Možda nam se umjetna inteligencija još uvijek čini složeno, ona je itekako prisutna, ali i korisna pogotovo kada je riječ o brizi za vlastito zdravlje. Nova Philips Sonicare 9900 Prestige četkica za zube nudi potpuno novi i drugačiji pristup u čišćenju zuba jer kada radi u paru s aplikacijom Philips Sonicare, osjeća, prilagođava i brine se za vaše zube i desni, nudeći uistinu jedinstveno i personalizirano iskustvo četkanja.

Umjetna inteligencija tu uvelike pomaže jer preko aplikacije možete uočiti jeste li dobro oprali sve zube i čemu biste trebali posvetiti više vremena. Već nakon nekoliko korištenja usvojit ćete personalizirane savjete koje vam daje aplikacija i dovesti svoju higijenu na višu razinu. Korištena s četkicom, aplikacija pruža smjernice u stvarnom vremenu o pritisku, pokretu, položaju, trajanju i učestalosti četkanja.

Izvještaji o napretku po danu, tjednu, mjesecu i godini dostupni su jednim dodirom gumba, nudeći personalizirane preporuke i korake za bolje četkanje.

All-In-One glava četkice za vrhunske rezultate

Vrhunska All-In-One zamjenska glava četkice je najnoviji i najbolji model i jedino što će vam trebati za čišće, bjelije te zdravije zube i desni.

Blago zakrivljeni dizajn glave četkice pomaže u uklanjanju do 20 puta više naslaga u odnosu na običnu četkicu za zube. Posebno dizajnirani trokutasti vrhovi mogu ukloniti do 100% mrlja za manje od dva dana.

Duža vlakna četkice omogućavaju detaljno čišćenje tamo gdje druge četkice ne mogu, čime osigurava do 15 puta zdravije desni u samo dva tjedna. Ovo je Philipsova najbolja glava četkice dosad, koja vam pomaže s lakoćom postići čišće i bjelje zube te zdravije zubno meso.

Četkica je posebna i po svom izdržljivom i elegantnom dizajnu, a dolazi u kompaktnoj putnoj torbici koja stane u svaku torbu. Više o Philips Sonicare 9900 Prestige čitajte ovdje.