Modni dodaci

Upečatljive street style kombinacije koje nas vraćaju u 70-e!

Viktoria Mikulić 24. rujna 2019.

Donosimo modnu priču nadahnutu dugogodišnjim prijateljstvom...

Primabalerina Iva Vitić Gameiro i stilistica Barbara Repe, već su dugo prijateljice, a između ostalog, veže ih i velika ljubav prema umjetnosti i modi. U slobodno vrijeme, kojeg pored puno obaveza i zahtjevnih profesija kojima se bave, imaju jako malo, ponekad se opuštaju tako da istražuju modne trendove iz prošlosti i u njima nalaze inspiraciju za upečatljive street style kombinacije.

S nama su podijelile jednu zanimljivu modnu priču nadahnutu sedamdesetima i početkom jeseni. Stilistica i blogerica Barbara Repe otkriva kako se i ove godine vraća duh slobode i revolucije koji je obilježavao sedamdesete.

U modnim terminima to znači povratak trapezica, mini suknji visokog struka, haljina i odijela sa svestranim i odvažnim uzorcima. U bojama su to varijacije tamnije smeđe, zlatne, tople žute i narančaste, nijansi pijeska, koraljno crvenih i tamno plavih tonova.

Barbara je jedna od rijetkih, velikih kolekcionarki vintage komada pa je za Ivu odabrala nekoliko omiljenih kombinacija koji se uz odabir odgovarajućih modnih dodataka mogu prema potrebi transformirati u dnevni casual, poslovni ili večernji look.

Iva je veliki ljubitelj nakita. Osim tijara koje obožava nositi na pozornici tijekom svojih baletnih nastupa, sviđaju joj se posebni komadi nakita koji su protkani umjetnošću, pršte bojama i odišu elegancijom.

Zato su Iva i Barbara odlučile svoju modnu priču začiniti FREYWILLE nakitom koji se s lakoćom može uklopiti u gotovo svaki trend.

Kolekcije koje su im se najviše svidjele su one posvećene austrijskom arhitektu i slikaru Hundertwasseru, a osvajaju toplim narančastim, žutim, zelenim i crvenim tonovima, te dizajn ukrašen spiralama u tirkiznim i hladnim plavim tonovima.

Tu je i romantična kolekcija Papillon u svim nijansama ljubičaste, te oslikana nježnim motivima leptirovih krila.

Cijelu modnu priču zabilježio je talentirani fotograf Aleksandar Selak smjestivši ju u neke od najljepših zagrebačkih parkova i šetališta.

 

FREYWILLE nakit možete isprobati i razgledati u FREYWILLE online butiku ili osobno u Zagrebu, Preradovićeva 2.