FOTO by LeoLina

Dekor

Unikatne drvene igračke uz koje djeca duže ostaju djeca!

Viktoria Mikulić 29. studenoga 2022.

Domaći brend LeoLina koji nas je očarao svojim asortimanom san je svakog roditelja i njihovih mališana!

Nema veće radosti na ovom svijetu od osmijeha jednog djeteta. Ta malena, nježna bića osvajaju nas svojom nevinošću i u potpunosti uljepšavaju našu svakodnevicu. Stoga ne čudi što im želimo vratiti istom mjerom, razveseliti ih nečim posebnim, originalnim.

Iako su prodavaonice prepune igračaka, mi želimo svojim prinčevima i princezama omogućiti nešto jedinstveno, nešto što će pamtiti zauvijek. Uz drvene igračke koje smo pronašli naša djeca će uistinu duže ostati djeca. Domaći brend Leolina dokaz je da se i u vidu igračaka mogu stvoriti nezaboravne uspomene.

leolina igračke

U nastavku donosimo priču o njima, kako je sve krenulo, od kud ideja za ime brenda i maštovite igračke te koji su im planovi za budućnost:

Upitali smo ih: „Zašto drvene igračke?“ A oni su kratko i jasno odgovorili: „Zato što jako volimo djecu.“ Bolji odgovor definitivno nismo mogli dobiti.

Otkrili su nam da LeoLina nije samo trgovina dječjim igračkama.

„Prije nekoliko godina, suprug, djeca i ja došli smo na ideju da pred Božić našu dječicu (rodbinu, prijatelje) obradujemo na poseban način.

Pronašli smo kvalitetne materijale, sašili predivno odijelo za Djeda mraza, spakirali poklone i svi zajedno uzbuđeno krenuli u obilazak nama dragih domova. Djeca i njihovi roditelji su bili oduševljeni poklonima i djedicom, a naša sreća bila je neopisiva.

leolina igračke

Fotografija u nastavku prikazuje naš prvi doživljaj podjele božićnih poklona, a tradiciju smo nastavili svake godine. Ekskluzivno ovim putem otkrivam da se na fotografiji nalazi naša i vaša LeoLina. To su naša djeca, LEOnardo i KaroLINA. Suprug Davor je u ulozi djeda mraza (inače je mršaviji kad nije djed mraz:)), a ja sam Elizabeta, pomoćnik djeda mraza i admin LeoLine.

Upravo neizmjerna ljubav prema djeci potaknula nas je da potražimo još načina za obradovati ih. Pronašli smo kvalitetne i postojane igračke koje smo htjeli ponuditi mališanima. Igračke koje se mogu prenositi na generacije, igračke koje podučavaju djecu i doprinose razvoju. U suradnji s pedagozima, pronalazimo certificirane proizvođače i pažljivo kreirane igračke s ugrađenim ekološkim materijalima.

Naša djeca su veća pa se ne igraju više, ali zato pomažu kod odabira i razmišljaju što bi to moglo obradovati mlađe od njih.

Brend LeoLina je krenuo iz obitelji i želi ostati u obitelji. Jer obitelj je sve, a djeca su najljepše čudo na zemlji. Nadamo se da će igračke donijeti puno osmijeha, ljubavi i zajedničke igre. Igrajmo se i uživajmo s našom djecom. Prebrzo odrastaju, ali male sretne ruke u zagrljaju nikada nećemo zaboraviti.”

“Voli vas LeoLina…”

Toliko su to sve lijepo sročili da nismo imali što nadodati, osim da LeoLina igračke najposebniji božićni poklon koji možete priuštiti vašim najmlađima.

Kada bismo morali odabrati svoje favorite među ovim ljupkim didaktičkim igračkama, moramo priznati da nas je posebno osvojio adventski kalendar, kao i svjetiljka Božićno selo s kojom vas uskoro darujemo na našem Facebook profilu.

Za sve zainteresirane koji ovih blagdana u svom domu žele nešto neprocjenjivo, brend LeoLina pripremio je posebnu AKCIJU. Njihove divne proizvode možete naručiti putem web trgovine leolina.eu/hr te Instagram i Facebook profila.