Make-up

‘Umjetnost’ na noktima- 3D vagina nail art!

Antonija Andabak 25. kolovoza 2017.

Posljednji krik nail arta su 3D vagine koje naglašavaju žensku neovisnost!

Ako ste u potrazi za upečatljivim i nadasve odvažnim dizajnom na noktima, isprobajte posljednji krik trenda manikure ( tzv.womanicure) kojeg su isprobale mnoge blogerice. Radi se o 3D vagina nail artu i vjerujemo da nećete ostati ravnodušni na fotografije ovog otkačenog trenda.

Kako bi izgled vagine na noktima poprimio realističan izgled, artisti koriste nekoliko nijansi pink boje prije no što nokat ukrase perlicama po želji. “PUSSY POWER” je jedan od hashtagova pod kojim možete naći inspiraciju za svoj sljedeći nail art.

Kako jedan nail artist inspirira drugog, tako se na društvenim mrežama velikom brzinom pojavljuju razni dizajni vagine na noktima, između ostalog i vrišteće lice vagine za dodatni umjetnički dojam. Neki daju mašti na volju pa su se na noktima u posljednje vrijeme našle 3D bradavice ili penisi.

https://www.instagram.com/p/BViRlZqlQkN/

Dok je ovo beauty trend na kojeg se još moramo naviknuti ( iako s trendovima nikad ne znate, možda već sutra odete na posao s 10 iscrtanih vagina na svojim noktima), žensko pravo da čini sa svojim tijelom što želi je nešto na što se uvijek možemo osloniti.