FOTO by PR

Ljepota

Stigao ultra hidratantan balzam za lice – otkrijte tajnu kože meke kao svila!

PR 13. veljače 2024.

Brzo osnažite barijeru svoje kože uz novi Kiehl's Ultra Facial Barrier Balm...

Predstavljamo najnoviji dodatak Kiehl’s kultnoj Ultra Facial liniji: Ultra Facial Barrier Balm balzam za lice. Ova nova inovativna formula napravljena je kao brzo rješenje za pružanje zaštite, hidratacije i vrhunskog osjećaja ugode na koži.

Preporučuje se za svakodnevnu upotrebu i prikladan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Iznimno obnavljajuća formula pomaže u jačanju hidratacijske funkcije zaštitne barijere kože, s visokim sadržajem sastojaka koji poboljšavaju snagu barijere – uključujući skvalan, esencijalne ceramide i ledenjački glikoprotein.

Naša formula obogaćena ceramidima stvara nevidljiv i lagan zaštitni sloj na koži. Ultra Facial Barrier Balm pruža 50% povećanu hidratacijsku funkciju zaštitne barijere kože* protiv svakodnevnih oštećenja kože uslijed mikroagresija koje mogu ugroziti ugodu, teksturu i hidrataciju.

Skvalan

Skvalan, prepoznatljiv Kiehl’s sastojak, visoko je rafinirani botanički lipid. S iznimnim afinitetom prema koži, Skvalan se lako upija i poznato je da pomaže obnoviti zaštitnu barijeru kože održavajući je mekom, podatnom i hidratiziranom.

Ceramidi (Ceramid NP)

Ceramidi su lipidi koji se prirodno nalaze u vanjskim slojevima kože. Pro-ceramidi čine velik dio zdrave barijere kože (30 – 50 %). Naša formula s pro-ceramidima pomaže u jačanju zaštitne barijere kože i čini kožu otpornijom na vanjske utjecaje.

Ledenjački glikoprotein

Izvorno s antarktičkih morskih ledenjaka, glacijalni glikoprotein u našim formulama pomaže u hidrataciji dubljih slojeva epidermisa i održavanju ravnoteže vlage kože. Svaki put kad se proizvede naš ledenjački glikoprotein, to se radi na ekološki prihvatljiv način, bez daljnjeg vađenja ledenjaka, što znači da se ovaj sastojak za njegu kože dobiva iz obnovljivih izvora.

Da biste postigli trajajuću hidrataciju, započnite svoju rutinu s Kiehl’s #1 našim najprodavanijim proizvodom Ultra Facial Cream, a nakon toga kontinuiranim nanošenjem Ultra Facial Barrier Balm tijekom dana kako biste kožu brzo zaštitili od gubitka hidratacije i pojačali čvrstoću njezine zaštitne barijere.