FOTO by Etsy

Dekor

Ukrasite prostor zelenim zidom od sukulenata

Mia Vodopija 16. srpnja 2021.

Ovo je zasigurno najoriginalniji poklon koji ćete dobiti!

Ako žudite za ljepotom na otvorenom bez ikakvih neugodnosti prirode poput komaraca ili buba i insekata, ovi ukrasi od umjetnog zelenila i sukulenata su rješenje.

Ovo umjetno zelenilo i sukulenti će vam pomoći da ispunite dekor bilo kojeg prostora zelenim šarenilom!

Postignite moderan i rustikalan izgled ovim skupom ukrasnog bilja, koji nije savršen samo za uređenje doma, već čini originalan dar za dom!

Ove umjetne biljke ručno su izrađene od visokokvalitetnih netoksičnih materijala.

Umjetni sukulenti sigurnija su opcija za one koji imaju alergije i kućne ljubimce jer ne utječu na kvalitetu zraka niti razvijaju plijesan.

Bit ćete bez muke jer lažne biljke ne zahtijevaju zalijevanje, gnojivo i pesticide. Napokon ćete uživati u ljepoti biljnog života bez nametnika i nereda.

Dekori od mahovine pogodni su za gotovo sve zatvorene prostore upravo zbog održavanja. Također su ekološki prihvatljivi i poboljšat će akustična svojstva vašeg prostora.

Dekorativni zid od umjetnog zelenila i sukulenata izrađen je od mahovine koja je uzgojena, ubrana i konzervirana u kombinaciji prirodnih sastojaka. Ne treba mu svjetlost ni voda jer to bilje nije živo, što znači da neće uvenuti.

Konzervirana mahovina može se koristiti samo za unutarnju upotrebu i treba je držati podalje od izravne sunčeve svjetlosti.

Ako tražite originalan poklon ili sebi želite nešto novo priuštiti, probajte ove dekore od mahovine i sukulenata, koje možete čekirati OVDJE.