FOTO by Etsy

Dekor

Ukrasite bor ovim zlatno-plavim minimalističkim ukrasima

Mia Vodopija 26. studenoga 2021.

Ovo je odlična opcija za sve one kojima je dosta tradicionalnih boja

Do kraja studenog imamo još manje od tjedan dana i znate li što to znači? Da je Božić sve bliže i bliže! Kuhanje s obitelji, pakiranje poklona kojima ćemo iznenaditi najmilije… i naravno, ukrašavanje doma.

Moramo priznati da je ono čemu se zbilja veselimo ukrašavanje božićnog drvca. Ne možemo ni zamisliti Božić u kojem ne ukrašavamo jelku i ispod koje ne slažemo svoje darove. Dok su odrasli zauzeti kićenjem bora (pogotovo oni koji su perfekcionisti), djeca sve promatraju nadajući se brzom otvaranju darova.

Neka vaša kreativnost teče ovog Božića dok razmišljate o svom božićnom drvcu. Bilo da želite tradicionalno i ‘glasno’ ili da želite minimalistički okititi vaš bor ovog Božića, vaš je izbor.

Iako je božićna tradicija imati obiteljske kuglice tipičnih blagdanskih boja poput crvene, bijele, šljokaste, srebrne ili zelene, možda je vrijeme za nešto malo drugačije.

Mi vam predlažemo da ovog Božića odaberete posebnu temu i kupite nešto što do sada još niste – minimalističke božićne ukrase.

Minimalizam je popularan već neko vrijeme, pogotvo u skandinavskim zemljama, a vjerujemo da ima mnogo primjera minimalističkih ukrasa za bor i na Instagramu.

Na Etsy stranici možete naručiti svaku zasebno (po £5.00) ili set od šest (za £25.00) božićnih ukrasa u okruglom obliku, obliku pravokutnika, zvijezde, dijamanta i krafne!

Ovi posebni ukrasi bit će tema razgovora na vašim blagdanskim druženjima jer nitko neće imati slične!

Neka vaš Božić bude drugačiji od ostalih uz dozu zanimljive alternative!