FOTO by Stradivarius

Ljubimci

U Stradivarius stigla božićna kolekcija za naše njuškice!

Viktoria Šafranić 15. prosinca 2021.

Naši najbolji prijatelji zaslužili su zasjati u blagdanskom ruhu!

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, u tu činjenicu smo se uvjerili bezbroj puta. Čak i ako im ne posvetimo dovoljno pažnje, oni su uvijek tu uz nas. U sretnim danima, radovat će se zajedno s nama, dok će nam u onim tužnim uvijek pružiti utjehu.

Na njih se možemo osloniti u svakom trenutku, jedan njihov pogled dovoljan je da nam razvedri dan, a još kad nas potapšaju svojim šapicama, ne možemo im odoljeti.

139,90 kuna

Ovih smo dana svoj dom ukrasili blagdanskim dekoracijama i sada slijedi kupovanje božićnih poklona za naše najmilije. Ako kod kuće imate psa, onda dboro znate da je i on važan član obitelji koji zaslužuje biti nagrađen.

119,90 kuna

Ne znamo jeste li mu planirali ostaviti nešto slatko ispod božićnog drvca, no naš savjet je uz poslasticu nabaviti i ove mekane džempere koji su upravo stigli u Stradivarius.

119,90 kuna

Već zamišljamo savršenu sliku cijele obitelji ispred jelke u matching puloverima, zajedno s vašom njuškicom. Ne znamo koja je vaša omiljena boja i koju pasminu imate, no sigurni smo da ćete unutar ovog preslatkog asortimana pronaći nešto za vašeg mezimca.

119,90 kuna

Kričavo zeleni ili jarko plavi džemper, crveni u kombinaciji s pahuljama ili tamno plavi s motivima snjegovića, psića, pahulja i natpisa “Merry Christmas“, na vama je da odaberete svog favorita.

139,90 kuna

Za pripadnice nježnijeg spola u ponudi imaju slične varijante u vidu pulovera i vesti kako bi se potpuno uklopile uz svoje psiće.

119,90 kuna

Sve modele možete pronaći na LINKU!