FOTO by Lesnina

Dekor

U potrazi ste za uskršnjim zečićima? U Lesnini smo pronašli mnoštvo dekorativnih ideja!

Viktoria Šafranić 16. ožujka 2021.

Preslatki primjerci već od 14,99 kuna...

Kao što Djed Mraz donosi poklone dobroj djeci u vrijeme Božića, tako prema narodnim običajima za Uskrs zec donosi čokolade i pisanice svim onim poslušnim mališanima.

Dječica su u stanju satima tražiti skrivenu košaricu u dvorištu ne bi li pronašla unutra nešto slatko.

Osim toga, zečići su postali nezaobilazan simbol i za nas odrasle, koji ih u vrijeme Uskrsa pomno sortiramo u sve moguće kutke našeg interijera. Naravno, riječ je o dekorativnim primjercima koji dolaze u raznim veličinama, materijalu i bojama.

119,00 kuna

Od porculanskih primjeraka koji ponosno krase našu komodu, do malenih modela koji upotpunjuju naš blagdanski stol, i onih koje stavljamo na grančice, veselimo im se u svim izdanjima.

Jučer smo predstavili vjenčiće za vrata koje smo pronašli na Instagramu i u poznatim web shopovima, od kojih je svaki jedinstven na svoj način.

Sada smo se bacili u potragu za unikatnim zečićima…

Lesnina je u svoj uskršnji asortiman uvrstila mnoštvo dekorativnih ideja za uređenje doma tijekom Uskrsa, no nama su najviše zapeli za oko zečići u razigranom ruhu.

U nastavku donosimo kreacije koje ne samo da će donijeti onaj blagdanski štih, već će svaku prostoriju obojiti u najšarmantnije proljetne boje. Tu je i nezaobilazna bijela za sve koji i tijekom Uskrsa teže jednostavnosti.

Mi ćemo se već ovog vikenda uputiti prema trgovačkom lancu kako bismo se na vrijeme opskrbili najposebnijim stvarčicama, a vi?