FOTO by Pepco

Dekor

U Pepcu smo pronašli slatki proljetni set posuđa

admin 03. travnja 2024.

Naravno, cijene su predobre...

Vjerujemo da ste završili svoju proljetnu generalku doma i da sada napokon možete uživati u predivnim proljetnim danima koji su pred nama.

Iako ćemo od sada većinu vremena provoditi izvan svog doma, nema razloga da svu ljepotu buđena proljeća ne preslikate i na svoj kuhinjski asesoar.

Unutar Pepca pronašli smo predivan proljetni set koji sadrži šalice, pladanj za kolače, zdjelu, tanjure, vrč i još nekoliko stvari uz koji će priprema i konzumacija obroka biti pravi užitak.

Kao i uvijek, Pepco cijene su odlične i sigurni smo da ćete odabrati nekoliko komada koji će svojim proljetnim uzorcima oplemeniti vašu blagovaonicu.

Proljetna keramička zdjela

Proljetna keramička zdjela idealna je za posluživanje ukusne večere. Ovo je suština elegancije i dobrog stila. Otkrijte još dodataka iz nove Pepco kolekcije i oduševite svoje voljene za uskršnjim stolom!

Proljetna keramička zdjela – 7 eura

Proljetni keramički pladanj za kolače

Proljetni keramički pladanj za kolače s prekrasnim cvjetnim motivom. Pokažite svoje uskršnje slastice sa stilom i oduševite svoje goste. 

Proljetni keramički pladanj za kolače – 11 eura

Proljetna šalica s tanjurićem izrađena od keramike

Proljetna keramička šalica s tanjurićem, puna vruće kave ili aromatičnog čaja odličan je način za započeti dan, a cvjetni motivi će vam podići raspoloženje. 

Keramička šalica s tanjurićem – 4 eura

Proljetni veliki keramički tanjur za posluživanje

Veliki proljetni keramički tanjur za posluživanje s prekrasnim cvjetnim motivom. Poslužite vaša ukusna jela sa stilom i oduševite svoje ukućane. 

Proljetni veliki keramički tanjur za posluživanje – 7 eura

Proljetni keramički vrč

Proljetni keramički vrč ukrašen je lijepim proljetnim cvijećem. Ovo je suština elegancije i dobrog stila. 

Proljetni keramički vrč – 12 eura

Proljetni tanjur i desertni tanjur

Proljetni desertni tanjur idealan je za pripremu blagdanske večere. Pokazatelj prave elegancije i dobrog stila. Oduševite svoje najdraže s predivno postavljenim stolom.

Tanjur – 4,50 eura, Desertni ranjur – 2,50 eura

Proljetna zdjela za salatu

Proljetna zdjela za salatu idealna je za pripremu blagdanske večere. 

Proljetna zdjela za salatu – 3 eura

Vjerujemo da ste već pronašli svoje favorite i da će svaki, uz ovaj set, svaki proljetni objed biti užitak. Kompletnu kolekciju možete pronaći unutar Pepco web stranice.