FOTO by Ikea

Dekor

U Ikei zasjale nove božićne zvijezde u još čarobnijem izdanju!

Viktoria Mikulić 02. studenoga 2022.

Zelene i crvene naši su favoriti!

Iako obožavamo minimalizam i nema nam ništa posebnije od bijele boje, za Božić bismo ipak trebali unijeti malo vedrine i interijer ukrasiti šarolikim tonovima. Crvena i zelena boja asocijacija su na blagdane, osobito najšarmantniji cvijet – božićna zvijezda koja bi trebala biti dio svakog ambijenta, baš poput božićnog drvca.

Uz ove tradicionalne dekoracije, svoja četiri zida volimo upotpuniti još nekim stvarčicama poput ornamenata, Orašara, mekanih gnomova t božićnim zvijezdama u papirnatom izdanju. Riječ je zapravo o sjenilu lampe koja dolazi s LED rasvjetom i svi znamo da Ikea prednjači u ponudi istih.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jultiderna (@jultiderna)

Za sve ljubitelje klasike, u Ikei se mogu pronaći bijele zvijezde koje će se s lakoćom uklopiti u svaku prostoriju, no nama su za oko zapele one u zelenoj i crvenoj boji s raznoraznim motivima. Čim ugledate ove zvijezde, osjetit ćete toplinu oko srca jer će vam približiti Božić na najbolji mogući način.

Večera s vašim ukućanima, grijanje stopala i ispijanje kuhanog vina ispred kamina, gledanje božićnih filmova – sve ove aktivnosti bit će još dražesnije uz nove Ikea božićne zvijezde.

Od raznih dimenzija, motiva i boja, sigurni smo da ćete pronaći svoju miljenicu, ako ne za sebe onda kao poklon dragoj osobi. U nastavku donosimo galeriju sa zvijezdama i njihovim cijenama: