FOTO by H&M

Dekor

U H&M stigao božićni set za čaj koji će se rasprodati već danas!

Viktoria Mikulić 11. listopada 2023.

Ako nas nešto asocira na blagdansko vrijeme onda su to crveno-bijele pruge…

O da, svi mi volimo ljeto i godišnje odmore, ali kada bismo sve sumirali, većina bi nas se složila oko jednog: prosinac je najmagičnije razdoblje u godini. Tada postajemo topliji, sve oko nas poprima nekakvu posebnu notu, spremni smo opraštati, manje se nerviramo, a više smijemo. Znamo da je kraj godine i želimo biti što bolji i što sretniji u tom posljednjem mjesecu.

Također, više trošimo, htjeli mi to ili ne. Jednostavno ne možemo odoljeti šarmantnim novitetima kojima nas obasipaju poznate trgovine. Njihovi izlozi uskoro će početi vrvjeti blagdanskim dekoracijama, a na nama je da počnemo štedjeti za sve te šarmantne ukrase. Čak i ako ste razumna osoba i ne planirate izdvojiti pozamašan budget za blagdane, sigurni smo da ćete sebi ili svojim najmilijima priuštiti barem sitnicu.

Jednu od takvih simboličnih sitnica upravo smo pronašli na web trgovini H&M. Riječ je o setu za čaj, šalicama i čajniku u najraskošnijem ruhu. Crveno-bijele pruge asociraju nas na Božić, dok nas čajnik podsjeća na božićni vrtuljak. Naravno, nismo svi zagriženi ljubitelji čaja tako da vam ove šalice bez problema mogu poslužiti i za kavu, vruću čokoladu ili neki drugi omiljeni zimski napitak.

Tu su i prigodni tanjurići koje osim pruga, krase i prepoznatljivi blagdanski motivi poput božićne lizalice, zatim poklona, srca i bombona. Ako što rije želite ovaj set u svom domu, škicnuti ga možete OVDJE po cijeni od 29,99 €.