FOTO by colleen_heidemann

Poznati

U 69. godini odlučila je postati model

admin 31. siječnja 2023.

#wearwhatyouwant - glavni je moto ove 73-godišnjakinje

73-godišnja žena živi svoj najbolji život kao model te redovito objavljuje sve o svom životu na TikToku kako bi pokazala svim “hejterima” da godine nisu razlog za neodjenuti ono što uistinu volite.

Dok su modne piste obično preplavljene mladim ljudima koji tek započinju svoju karijeru, Colleen Heidemann je jedna od njih i dokazuje da nikad niste prestari da slijedite svoje snove, nakon što se u 69. godini života posvetila modelingu.

Sada je potpisala ugovor s “NEXT Models“, a često dijeli poglede iza kulisa svog užurbanog života na TikToku, gdje ima više od 400.000 pratitelja.

Osim što potiče druge da budu što aktivniji – govoreći da bez obzira što starimo, jednostavno si ne možemo priuštiti da prestanemo uživati u životu – Heidemann također voli širiti tjelesnu pozitivnost među masama.

Svoj glamurozni izgled često objavljuje na internetu kako bi ljudima pokazala da se trebate odijevati kako god se osjećate.

Mnogo puta naiđe na hejtere koji pogrdnim komentarima vrijeđaju nju i njen izbor te sve nazivaju neuglednim, no ona na svaki komentar ima odgovor.

Hashtag #wearwhatyouwant i izjava “nosite ono u čemu se osjećate dobro” glavni su pokretač njene pozitivne volje i upornosti koje već godinama pokazuje.

Nikad nisam pila alkohol niti pušila, naglasak moje prehrane je na povrću, sirovom ili pečenom na žaru. Jedem vrlo malo mesa, prvenstveno piletinu, a ponekad i govedinu, ali samo nekoliko puta godišnje.

Nemojmo očajavati, nego nastavimo dalje, nastavimo raditi, nastavimo se kretati, BUDIMO ŽIVI!” – zaključila je osebujna Heidemann.