FOTO by Amazon / Instagram @globalfoodnews / @di_got

Dom

Twix i Snickers ledene kave u limenci – bogate, kremaste poslastice to go!

Daria Lovrić 14. kolovoza 2023.

Od sada u njima možete uživati na svakom koraku! Koja ledena kava je vaš favorit?

Kada god se na tržištu pojavi novi slatkiš, naša strast prema njima se probudi, a posebno kada su u pitanju dobro poznate čokoladice koje su obilježile naše djetinjstvo. Tijekom godina stekli smo određene favorite, a u top tri su zasigurno Kinder, Ferrero i Nestlé proizvodi.

Tijekom godina, čokoladica Snickers pojavljivala se u različitim varijacijama okusa, no promjene su često bile suptilne. Unaprjeđivali su okus dodavanjem različitih vrsta orašastih plodova ili eksperimentirali s različitim vrstama čokolade.

Ipak, nakon Snickers čokoladnog mlijeka, stiže nam ledena kava u limenci. Ova hrabra promjena donosi nam novi aspekt uživanja u Snickersu, uvodeći nas u svijet kremaste teksture, glatkog i bogatog okusa čokolade, karamele i kikirikija.

Bogata i ukusna mješavina ledene kave napravljena je od pravog mlijeka i vrhnja za savršenu mješavinu kave i okusa. Klasični okus Snickersa spojen je s bogatim okusom kave u ledenoj verziji koja je od svibnja bila dostupna samo u Sam’s Clubu.

Snickers ledena kava
Snickers ledena kava

Snickers Iced Coffee nastavak je Twix Iced Coffee verzije koja pruža savršenu mješavinu kave i klasičnog Twix okusa karamele, čokolade i hrskavog biskvita.

Ove dvije verzije hladne kave odlično su prihvaćene, a osim u USA, Snickers verziju pronašli smo i u Ujedinjenom Kraljevstvu po cijeni od £4.50 GBP, a vjerujemo da će nekako pronaći put i ka našim nepcima.