Zabava

Trik uz koji vaš parfem traje duže!

admin 17. ožujka 2023.

Probali smo i stvarno djeluje...

Vjerujemo da svi imate svoj omiljeni parfem, i bez obzira da li se radi o slatkastom, voćnom ili orijentalnom svi očekujemo da iza nas ostaje opojan miris koji će hipnotizirati sve koji prođu pored nas.

Puno je faktora o kojima ovisi intenzitet vašeg mirisa i svi bismo željeli da s dva “šprica” imamo fini miris čitav dan. Neki nas parfemi očaraju svojom dugotrajnošću dok neki nestanu dok još ne izađemo iz zgrade.

Svi bismo željeli da nanešeni miris traje na našoj koži što duže, a mi smo pronašli TikTok trik koji smo probali i možemo reći da u našem slučaju funkcionira. Radi se o triku koji će učiniti da vaš miris traje barem sat dva duže od onog perioda na koji smo inače naviknuti. Ključni sastojak je vazelin i lako je zaključiti što i kako napraviti.

@heaux4theglow So happy I found this hack 🙏🏼🤪 #beauty #fyp #foryou #foryoupage #perfume #perfumetiktok #hacks #beautyhacks #tipsandtricks ♬ If you use this audio your hot – Tik Toker

Prije no što nanesete parfem, namažite malo vazelina na to mjesto i tek nakon toga poprskajte. Nemojte trljati nego samo špricnite miris i pustite da stoji.

Da sve ne bi bilo samo na video jedne tiktokerice u priču se umiješala i viša menadžericom brenda The Fragrance Shop, Hollie Race, koja kaže: “Primjena vazelina ili bilo koje vrste balzama za tijelo, hidratantne kreme ili ulja može pomoći da se miris dulje zadrži na vašoj koži, djelujući kao bazni miris.”

Nadalje objašnjava: “Ljepljivost otopine može pomoći vašem parfemu da traje duže tijekom dana, posebno tijekom toplog vremena kada vaša koža može proizvoditi višak ulja, stvarajući suprotan učinak. Vazelin nema jak miris i slojevitost vašeg mirisa s mirisnom kremom/balzamom pomoći će poboljšati miris koji nosite.”

Probajte i sami donesite zaključak da li ovaj trik pali ili ne, nemate što za izgubiti.