FOTO by Sonu Sleep

Dekor

Treba nam ovaj madrac za spavanje na boku 

admin 07. veljače 2024.

Koliko vas spava na boku i gdje s rukama?

Svatko od nas ima svoju omiljenu poziciju za spavanje, od spavanja na leđima, spavanja na trbuhu ili spavanja na boku. I dok u prve dvije pozicije imate prostora i mjesta za poziciju vaših ruku, ona u kojoj spavate na boku ne daje vam toliko prostora za manevar.

Stručnjaci kažu da spavanje na boku ima i svojih prednosti, pogotovo za osobe koje imaju problema s leđima ili vratom, kao i za one koji se muče s apnejom.

No svi benefiti padaju u vodu kada pozicija spavanja na boku ne daje niti malo udobnosti za našu ruku i glavno pitanje glasi – kamo s njom?

Madrac za spavanje na boku
Foto: Sonu Sleep

Upravo smo pronašli madrac kreiran za osobe koje spavaju na boku. Njegov dizajn omogućuje da ruku postavite u rupu, specijalno dizajniranu ispod jastuka.

Foto: Sonu Sleep
Madrac za spavanje na boku
Foto: Sonu Sleep

Tako ćete bez problema moći spavati, a da vam ruka utrne. Naravno, nećemo ni spominjati koliko prednosti ima za parove koji vole spavati zagrljeni.

Foto: Sonu Sleep

Iako na prvu izgleda bedasto, sve recenzije kupaca upućuju na to da se radi o odličnom i svrsishodnom proizvodu.

Foto: Sonu Sleep

Proizvodi ga tvrtka “Sonu Sleep System” i jedina mu je mana cijena koja iznosi 2899 dolara, a uključuje madrac, set plahti kao i četiri jastuka.