Odjeća

Traper suknja i bijela košulja najdraža su nam proljetna kombinacija!

Viktoria Mikulić 07. svibnja 2019.

Ova dva odjevna komada čine nevjerojatan spoj s kojim ne možete pogriješiti!

O traperu bismo mogli pisati danima…udobnost ovog materijala jedan je od glavnih faktora zašto svake godine u ormaru imamo novi par traperica. Zatim mogućnost kombiniranja s kako s ležernom tako i svečanijom odjećom i obućom ključna je prilikom donošenja odluke o kupnji.

No dobro, danas nismo ovdje da pišemo o  trapericama već o nečem veoma sličnom, ali još malo ženstvenijem – traper suknjama.

Ovaj komad jednako volimo u mini i midi varijanti, uz povišene sandale ili jednostavne natikače. Traper suknja najdraža nam je u kombinaciji s bijelom košuljom. Ovisno o detaljima na suknji birajte klasičnu bijelu košulju ili nešto profinjeniju u čipkastom izdanju ili s točkastim printom.

Uz ovaj nerazdvojni par na svakom koraku osjećat ćete se ugodno i poželjno. Da, znamo, traper suknja i običan bijeli T-shirt također su idealan par, no košulja je ipak bolja varijanta jer je možete nositi u svim prilikama.

View this post on Instagram

#ootd 🦋 wish you all a happy weekend!

A post shared by Merna Hermez (@mernahermez) on

Da se plava i bijela oduvijek vole, dokaz su brojne influencerice koje se iz sezone u sezonu ne skidaju iz ovih nezaobilaznih odjevnih komada. Mi smo pronašli nekoliko must-have kombinacija na službenoj stranici britanskog brenda River Island:

 

Cijene traper suknji kao i ovih prelijepih bijelih košulja možete pronaći na službenoj stranici riverisland.com!