FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger slingbacksice u peachy nijansi blistat će na suncu!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2021.

Baš poput zagriza sočne breskve, ove će cipele ostaviti jednako poželjan prvi dojam!

Nešto više od dva tjedna dijeli nas od proljeća, najvibrantnijeg godišnjeg doba u kojem sve procvjeta, pa tak i naša malenkost. Nakon dubokog zimskog sna, ožujak je savršena prilika da svi konačno izađemo iz naših malih čahura i učinimo nešto dobro za sebe.

Puno je tu sitnica koje nam mogu popraviti raspoloženje. Na neke možemo utjecati poput nove garderobe, dok na neke poput sunca nažalost ne možemo.

Korak po korak, otvorene su nam terase i to je već dovoljan razlog da bismo se trebali počastiti nekom novom stvarčicom, ili kompletnom odjevnom kombinacijom u kojoj ćemo plijeniti pažnju na gradskog asfaltu, poslovnim sastancima kao i romantičnim večerama.

Mi smo ovog puta prednost dali obući koju manje-više svi prvo primijetimo, a ovaj ljupki par koji smo pronšli definitivno neće proći nezamijećeno.

Tommy Hilfiger upravo je lansirao svoju verziju popularnih slingbacksica koje su prošle godine bile jedan od najvećih trendova koji je zaludio fashionistica.

Nježna boja breskve poziva sunce da se pridruži svim našim dnevnim aktivnostima te da nas prati kamo god krenule. Napravljene od kože, u stilu salonki s otvorenom petom koju krasi remenčić, ove će cipele biti vaš modni suputnik u nadolazećem periodu.

Iako se kultni TH logo nalazi na prednjoj strani, dolazi u jednakom tonu te pritom ne narušava njihovu idilu. Ove slingbacksice krasi i blok peta od 6 cm, koja je idealnog promjera da nas učini još ženstvenijima, a istodobno ugodna za nošenje satima.

Ako su i vama ove elegantne proljetne cipele zapele za oko, možete ih pronaći za €129.90 putem njihove službene stranice.