FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger sandale na punu petu u znaku sunčanih dana!

Daria Lovrić 28. lipnja 2023.

Visoke ili niske? Koji je model vaš favorit?

Sandale na punu petu su popularna vrsta obuće koja kombinira udobnost i stil. Puna peta pruža stabilnost i podršku stopalu, dok istovremeno pruža dodatnu visinu i unosi notu elegancije u outfit.

Tommy Hilfiger sandale
Tommy Hilfiger sandale – €119.90

Prednosti sandala na punu petu su lakoća nošenja, podrška za stopala i estetski izgled koji dodaje profinjenost odjevnoj kombinaciji. Pri kupovini sandala na punu petu, preporučljivo je isprobati ih i provjeriti odgovara li vam uz dizajn visina pete. Također je važno obratiti pažnju na kvalitetu materijala i izrade kako bi sandale bile izdržljive i trajne.

Tommy Hilfiger kolekcija u znaku jarkih sunčanih tonova!

Unutar Tommy Hilfiger asortimana pronašli smo efektne sandale na punu petu sa žutim detaljima. Kada je riječ o Tommy Hilfiger sandalama, brend kombinira moderan dizajn s visokom kvalitetom materijala i izrade.

Tommy Hilfiger sandale
Tommy Hilfiger sandale – €119.90

Tommy Hilfiger noviteti savršen su izbor za ljetne dane radi detalja u žutoj boji koja donosi osvježenje u modnu industriju i pruža razigranost. Žuta je odličan izbor za ljetne kolekcije, jer evocira sunce, toplinu i radost.

Sandale na punu petu u Tommy Hilfiger režiji naglasit će vaš preplanuli ten i odlično se uklopiti u dnevne, večernje i poslovne lookove. Žuta boja dobro funkcionira u kombinaciji s drugim bojama, kao što su bijela, plava, crna ili siva, stvarajući različite stilove i efekte, a nećete pogriješiti budete li ju kombinirali i s jarkim nijansama ljubičaste, ružičaste i zelene.

Škicnite najljepše modele i pronađite svog favorita, putem Tommy Hilfiger web trgovine!