FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger kolekcija u znaku jarkih sunčanih tonova!

Daria Lovrić 02. svibnja 2023.

Vibrantna žuta tjera kišu i sive oblake!

Neon žuta, jarkožuta, mustard žuta, maslačak žuta ili limun žuta – koja god od navedenih nijansi bila vaš favorit, žuta boja je uvijek idealan izbor želite li začiniti svoj outfit i biti upečatljivi. Osim što će vas istaknuti u masi, ona se povezuje sa sunčevom svjetlošću, srećom, optimizmom, toplinom i radošću.

Majica – €49.90

Iako se nalazimo u proljetnom periodu, zadnjih nekoliko dana ispunjeno je sivilom i kapima kiše, stoga nam je hitno potreban booster raspoloženja u obliku žutih modnih komada koji je rastjerati sive oblake i unijeti radost u našu svakodnevicu.

Torbica – €139.90

10 najljepših modnih komada u žutoj boji

Unutar nove Tommy Hilfiger kolekcije pronašli smo mnoštvo efektnih komada u žutoj boji. Ova jarka nijansa pobojala je haljine, obuću i modne dodatke, a mi smo izdvojili 10 najljepših modela.

Naš favorit je elegantna midi haljina izrađena od žerseja s izrezima u struku i zanimljivim detaljem u obliku čvora. Ovu krasoticu možete nositi u casual izdanjima uz espadrile ili bijele tenisice, dok ju u nešto svečanijim prigodama spojite sa strappy sandalama i tankim blejzerom.

Haljina – €159.90

Osim haljine, za oko nam je zapela preslatka crossbody torbica koja će podići street style lookove.

Torbica – €199.90

U našoj galeriji bacite oko na najljepše modele s cijenama i pronađite svog favorita, a cijelu ponudu škicnite putem Tommy Hilfiger web trgovine!