FOTO by Tommy Hilfiger / Instagram @theblondeflamingo

Moda

Tommy Hilfiger ima odličnu ponudu blejzera koja se ne propušta

Krešimir Šustić 15. listopada 2020.

Modni klasik u atraktivnom izdanju pristaje uz sve

Iako s nestrpljenjem iščekujemo najveselije doba godine, u jednakoj mjeri uživamo u nošenju jesenskih klasika, koji su sada već naveliko popunili izloge diljem grada.

S obzirom na to da je vrijeme promjenjivo i većinom kišovito, trebali bi s velikim oprezom pažnju posvetiti slojevitom odijevanju, kako nas niske temperature ne bi iznenadile i dočekale nespremne.

Slojevite modne kombinacije se sastoje od nekoliko bazičnih komada koje smisleno nadopunjujemo, a da pritom ne prekršimo neka osnovna pravila spajanja u modnom svijetu.

Osim cozy pletenih komada, zanosnih balonera i ostalih predmeta, čest izbor su nam i blejzeri, poznatiji kao sakoi, koje možemo uklopiti u doslovno svaki look.

Brend Tommy Hilfiger u svojoj novoj kolekciji je predstavio modele koji će biti trendi na gradskim ulicama ove sezone, a dolaze nam u tipičnoj jesenskoj paleti boja, vibrantnim nijansama, kao i s neizbježnim kariranim uzorkom.

Burgundi, kričavo crveni, žuti, klasični bijeli i crni, tamnoplavi i još mnogo drugih ljepotana čekaju da ih fashionistice udome i sa smiješkom na licu smjeste u svoje ormare.

Odlično izgledaju u casual kombinacijama s trapericama, suknjama i tenisicama, u poslovnim outfitima uz upečatljive gležnjače, torbicu i bluzu, kao i u večernjim izdanjima u kojima ih možemo samo prebaciti preko ramena.

U nastavku donosimo galeriju s deset odabranih favorita koje bismo osobno željeli nositi, a na LINKU možete provjeriti cjelokupnu ponudu must-havea sezone.