FOTO by Zara Home

Kids

Točkice, volani i boja sunca – najstylish kupaći kostim za vaše mališanke!

Krešimir Šustić 18. lipnja 2020.

Upečatljiv model za princeze koje znaju što žele!

Pakiranje kofera za godišnji odmor i odlazak na more većini nas je jedna od najdosadnijih stvari koju ostavljamo kao završnu fazu priprema.

Najčešće samo potrpamo stvari u putne torbe jer nemamo volje odabirati i slagati outfite, pogotovo nakon što odradimo zadnji radni dan.

S obzirom na to da roditelji moraju posložiti stvarčice i za svoje mališane, to im je dodatna briga s kojom se trebaju izboriti kako bi i najmlađi bili modno osviješteni.

Posebna čar svake fashionistice koja ima kćer je mogućnost odijevanja je u bezbroj kombinacija i usmjeravanja prema modi od malih nogu, te je naučiti kako se nose oni ključni komadi.

Jedan takav smo pronašli na Zara Home web shopu i znamo da je on jedan od najbitnijih segmenata prilikom odlaska na obalu plavoga mora.

Riječ je o stylish jednodijelnom kupaćem kostimu koji nam dolazi u zanosnoj boji sunca, a ukrašen je nezaobilaznim točkastim uzorkom i ušivenim volanima na gornjem dijelu.

Zahvaljujući njemu, malene fashionistice izgledat će elegantno i razigrano na plaži, a vi ćete biti ponosna majka koja zna izabrati samo ono najbolje za malenu princezu.

Ovog neodoljivog ljepotana u kojem će vaše mališanke pokazati kako se gradi stil, možete nabaviti za samo 139,00 kuna na LINKU.