FOTO by Instagram

Iće & piće

Toblerone predstavio novu čokoladu iz svoje palete neodoljivih okusa

admin 23. kolovoza 2020.

Svi ljubitelji naranče dobili su uranjeni božićni poklon

Ljeto se polako primiče kraju i ulazimo u novu sezonu u kojoj brendovi “pokreću motore” i potrošačima predstavljaju novitete koje s nestrpljenjem čekamo.

Ako je suditi prema onome što smo do sada vidjeli ljubitelje slatkog čeka uzbudljiva jesen jer već smo počeli pisati o svim novitetima koji su ugledali svjetlo dana.

Gin&tonic novo je punjenje omiljene After Eight čokolade

Jučer smo pronašli limitiranu verziju After Eight čokolade s gin&tonic punjenjem koja je i kod nas naišla na pozitivne komentare.

Nismo dugo čekali da nam u oko upadne još jedan novitet renomiranog brenda koji nas već godinama časti s premium čokoladom švicarske kvalitete.

Riječ je o Toblerone čokoladi, a svi ljubitelji naranče mogu skočiti od sreće, jer upravo je taj agrum glavni sastojak nove Toblerone čokolade.

Osim naranče, koja čini glavninu okusa, moći ćete osjetiti i blage okuse đumbira i meda, a svi zajedno čine neodoljivu kombinaciju koja bi trebala zadovoljavati našu potrebu za slatkim kroz čitavu jesen.

Toblerone s okusom naranče trenutno su dostupne u Tesco prodavaonicama, ali s obzirom na to da smo kao potrošači tradicionalno vezani za ovaj brend, ne sumnjamo da ćemo ga uskoro vidjeti i na našim policama.