FOTO by Instagram @foodnewsgermany

Iće & piće

Tko je za puding? Baileys lansirao 3 kremasta izdanja za prste polizati!

Viktoria Mikulić 08. studenoga 2021.

Pita od jabuke, slana karamela, klasik ili sva tri?

Kuc kuc, upravo je do nas stigla udarna vijest i nadamo se da će se čim prije pojaviti na policama diljem Lijepe Naše. Prošlog tjedna razveselila nas je činjenica da negdje postoji Bailey Birthday Cake, jer smo upravo proslavili 5. rođendan i vrijedilo bi nazdraviti istim.

Potom su nas osvojili i Baileys Macaronsi koje bismo rado kušali, osobito uz jutarnju kavu ili kao desert nakon ručka.

Ako ste mislili da je to sve, prevarili ste se baš kao i mi. Baileys nas definitivno ne ostavlja na cjedilu ove zime, a mi samo moramo biti dovoljno dobri istraživači i čim prije saznati gdje se nalaze ove poslastice, te osobno otići tamo ili kontaktirati dobre stare poznanike…

Danas smo naišli na jednu kremastu divotu. Vjerovali ili ne, ali pundig od vanilije i čokolade odlaze u zaborav. Na svijetu trenutno postoje tri ukusna kremasta izdanja koja možemo sipati, miješati i uživati ​​žlicu po žlicu, a proizvodi ih Baileys. Kako pišu neki njihovi fanatici na Instagramu koji su ih već isprobali i ostali oduševljeni, pripremaju se brzo i jednostavno. Zobenu kašu smo spremni zamijeniti ovim čarobnim slasticama koje dolaze u tri okusa – slana karamela, klasik i omiljena pita od jabuke. Iako kažu da je uz puding poželjno popiti i čašu mlijeka, nitko nam neće zamjeriti ako se mi odlučimo za kremasti liker u jednoj od ove tri varijante.

Nadamo se da smo vam barem malo uljepšali (i zasladili) ovaj tmuran ponedjeljak.