FOTO by Instagram @opi / @adrianaoprea_nailtrainer

Ljepota

Tirkizni nokti i Vitamin SEA – ljubav na prvi pogled!

Viktoria Mikulić 08. srpnja 2024.

Bez ove boje ljeto ne bi bilo ljeto!

Ako bi se jedna nijansa mogla nazvati službenom bojom ljeta, postojao bi uvjerljiv razlog da se plava proglasi pobjednicom. Ipak je to boja mora, bazena i vedrog neba. Naravno, žuta i narančasta su također primamljive vruće – ali plava je tako prokleto cool.

Za sve koji su u potrazi za osvježavajućom nijansom koja će se najljepše stopiti sa sunčanim danima, a već ste isprobali žutu i klasično plavu, pogledajte ove tirkizne manikure koje smo pomno odabrali za vas.

Tirkizna je idealna ljetna boja koja će vas, čak i ako niste na godišnjem odmoru već negdje u uredu pod klimom, uvijek podsjećati na sunčane dane na plaži. Riječ je o elegantnoj boji koja iako je upečatljiva, nije napadna, no svakako će privući pozornost i komplimente.

Tirkizna je hladna nijansa između zelene i plave i podsjeća na menta plavu ili cijan boju. Zapravo se temelji na pravom mineralu, koji se smatra dragim kamenom zbog svoje jedinstvene nijanse.

Bijele haljine i tirkizni nokti spoj su koji će ovog ljeta mamiti poglede. Uz tirkizne nokte, gotovo je nemoguće biti neraspoložen jer je jedan pogled na njih dovoljan da vas preplavi pozitivna vibra.

Na Instagramu, našem nepresušnom izvoru inspiracije, pronašli smo 10 stylish manikura za ljetne dane koje krasi tirkizna nijansa. Ako planirate obojiti kompletne nokte, predlažemo da tirkizni ton nosite u kraćoj verziji, a ako ste skloni frenchu, onda svakako produžite nokte i nosite ih u ovalnom obliku.

Škicnite ove ljupke ideje i naručite se kod svoje nail artistice kako biste i vi čim prije imali ovu ljetnu poslasticu: