FOTO by Instagram @saperlotgin / @silentpoolgin / @berrypickersgin

Iće & piće

Tipsy – domaća web trgovina koja svako naše druženje dovodi na višu razinu!

Viktoria Mikulić 03. rujna 2021.

Posebno nas je oduševila zavidna selekcija gina…

Organizirate party? Planirate iznenaditi prijateljicu za rođendan? Želite kušati nešto novo za vikend ili jednostavno prelomiti sredinu tjedna ukusnim i osvježavajućim pićem i grickalicama? Imamo rješenje!

Dopustite da vas upoznamo s hrvatskom online trgovinom Tipsy.hr – vašim novim omiljenim mjestom za narudžbu dobre cuge.

Tipsy.hr polazi od jednostavne filozofije – u svakom su trenutku dostupni za sve nas koji se volimo družiti s bliskim ljudima, bez opterećenja, u kućnoj i opuštenoj atmosferi gdje smo „svi svoji“, u kojoj nema mjesta stresu, gdje je sve ležerno i #samospontano.

Upravo ih ta spoznaja izdvaja od ostalih – Tipsy je onaj „frend“ koji ti je uvijek na raspolaganju, kojeg možeš zvati u svako doba dana i noći, koji je uz tebe i u sretnim i tužnim trenucima. Njihov moto, a želja je dodatno ojačati sponu s bliskim nam ljudima i uskočiti kada god je to potrebno. Za dobru atmosferu nije potrebno puno, a Tipsy je uvijek tu da vam pomogne.

Na vama je samo da odaberete omiljenu cugu iz zaista širokog izbora vina, piva, žestica, sokova, par puta kliknete, a oni vam stižu na vrata za maksimalno 150 minuta ako ste u Zagrebu! Za dodatnu motivaciju, za prvu će vas narudžbu i počastiti s 40 kuna, kao i vaše frendove koje pozovete da se pridruže zabavi. Da puno ne duljimo, odgovore na sva dodatna pitanja koja vam padnu na pamet možete pronaći na njihovom webu.

Mi smo već pronašli svoje favorite – zavidnu selekciju gina koji pristižu iz cijele Europe, kao i iz Lijepe Naše, a koji su sada sortirani na jednom mjestu. Bez obzira želite li klasičan gin ili onaj koji mijenja boje, moramo priznati da je odabir zaista šarolik, u što se i sami možete uvjeriti.

Nas je osobito osvojio Silent Pool Gin čija ekstravagantna ambalaža već mami na kupnju, kao i okus koji nema konkurencije. Nadalje, još jedan favorit nam je Saperlot Gin koji dolazi iz Hrvatske, a čiji je moto: “Saprlot, ovak il’ onak, ostaje saprlot. Sakom posluži za kaj mu treba”, kultna rečenica Ede Peročevića, konduktera iz poznatog romana i istoimenog dugometražnog filma ‘Vlak u snijegu’.

A kada vam kažemo da je dobitnik brončane medalje na ovogodišnjem svjetskom natjecanju International Wine and Spirits Competition u konkurenciji više od 1.100 uzoraka iz 50 zemalja, više nemate izgovora da ga ne probate!

Sve ginoljupce razveselit će i vijest da vas ovdje očekuje i široka ponuda začina za gin s potpisom L’erotica. Kako bi ugođaj bio potpun, tu si i božanstvene gin čaše uz koje će ispijanje najdražeg napitka izgledati još sofisticiranije. Uz njih, još bismo izdvojili Martini čaše uz koje vam je još samo potreban rekvizit poput kišobrančića i dobro društvo.

Nisu zaboravili ni na ostala pića poput sokova, crnog i bijelog vina, rosea, pjenušca, kao i pomno odabranih žestokih pića. Naravno, uz pića uvijek moramo nešto  grickati pa je dobro znati da se na Tipsy.hr mogu pronaći i kokice, čokolade, čips, keksi i ostali omiljeni snack…

Ono što ih u potpunosti izdvaja od ostalih su paketi koji sadrže pića i grickalice, kako ne biste morali previše mozgati što je najbolje s čime konzumirati. Od studentskog paketa, zatim primjerka za najveće pivoljupce do paketa koji možete pokloniti svom kumu, svatko će pronaći po vlastitom ukusu.

Za kraj, bitno je napomenuti kako je misija ovog domaćeg web shopa dati svoj doprinos „maloj zajednici velikih ljudi“, stoga osim što nude širok izbor inozemnog pića kojeg nije moguće pronaći na svim policama, podržavaju i lokalne proizvođače, poput već dobro poznatih craft pivovara čije pivo možeš naručiti na Tipsyju.

Ako je pred vama neka važna prigoda, uz web trgovinu Tipsy.hr konačno možete stati na kraj suvišnom opterećivanju. Osim što imaju sve što vam je potrebno, isto će vam biti dostavljeno na adresu u najkraćem mogućem roku.

Zavirite u njihov asortiman i naoružajte se ukusnim proizvodima jer, na kraju krajeva, nitko ne želi praznu čašu i praznu košaricu.

Za sve aktualnosti, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.