FOTO by Tommy

Obuća

Timberland X Tommy Hilfiger remix gležnjače izgledaju upravo ovako!

Antonija Andabak 19. studenoga 2021.

Ove gležnjače nemoguće je ne primijetiti

Svijet modnih kolaboracija i nije takvo iznenađenje jer postoje od kada je tržište zasićeno jedno te istim stvarima, a udružene snage dva brenda može rezultirati osvježavajućom kolekcijom koju bi gotovo svatko htio kupiti.

Plan takvih linije prije lansiranja se pomno razrađuju kako bi ciljano tržište dobilo onaj proizvod bez kojeg realno može zamisliti život, ali trenutno ne želi. Takva nam je linija upravo stigla s potpisom Tommy Hilfigera i neponovljivog Timberlanda!

Osmišljena linija sadrži odjeću, obuću i accessoriese za nesputan, sportski izgled u odjeći koja je udobna, topla, nosiva u casual i sportskim prilikama. Odjeća je naišla na pohvale ljubitelja Hilfiger i Timberland brenda, ali je diskutabilna obuća.

Zbog toga nismo mogli odoljeti, a da ne izdvojimo jednu stvar zbog koje će svi momentalno zaključiti kakva linija nam je pokucala na vrata! I donijeti svoj sud…

Predstavljamo remix Timberland ikonskih gležnjača s detaljima u Hilfiger bojama, spoj koji je izazvao najviše pozornosti upravo zbog zaštitnih znakova dva jaka brenda bez čijih accessoriesea mnogi zimu ne mogu ni zamisliti, počevši od žutih “timbica“.

U ovom slučaju žute su Timberland gležnjače i dalje u svom izvornom obliku, robusnije – no udobne u svojoj zaštitnoj funkciji, a detalj na mjestu jezička u crvenoj, plavoj i bijeloj nijansi, tj. prepoznatljivom triju boja znači samo jedno – Tommy Hilfiger.

Od trenutka kada se fotografija pojavila na društvenim mrežama, mišljenja su definitivno različita: ili se ljudima ovaj izgled sviđa ili jednostavno nikako ne prolazi kod njih.

Jedna skupina Timberland i Tommy Hilfiger posve je oduševljena kreiranim izgledom i jedva čekaju imati primjerak kod kuće dok su drugi komentirali kako Timberland čizme u žutoj nijansi nipošto ne treba dodatno “uređivati” te da ovakav spoj nikada ne bi kupili.

Ako ste u skupini “ZA” možete ih pronaći OVDJE po cijeni od 1.870,00 kuna.