FOTO by Tiffany & Co

Moda

Tiffany & Arsham Studio & Pokémon kolekcija spaja luksuz i zabavu!

Daria Lovrić 23. studenoga 2023.

Pokemoni se vraćaju i to u luksuznijem izdanju nego ikada prije!

Tiffany & Co. renomirani je brend koji predstavlja simbol luksuza, elegancije i vrhunske kvalitete. Osnovan je 1837. godine u New Yorku i s godinama postao sinonim za sofisticiranost i izuzetnu izradu nakita, s posebnim naglaskom na dijamantima.

Jedan od najpoznatijih elemenata Tiffany identiteta je Tiffany Blue, prepoznatljiva nijansa plave boje koja se koristi u ambalaži i dekoraciji. Ova boja ubrzo je postala prepoznatljiva širom svijeta. Osim nakita, Tiffany & Co. nudi i luksuzne kolekcije satova, pribora za domaćinstvo i personalizirane poklone.

Nedavno smo predstavili zanimljivu suradnju s brendom Nike, međutim sada je vrijeme za upečatljiv nakit s dobro poznatnim motivima iz djetinjstva.

Naizgled neobična kombinacija, Tiffany & Arsham Studio & Pokémon udružili su se kako bi stvorili jedinstvenu i nezaboravnu kolekciju koja spaja luksuz s elementima igre i zabave.

Tiffany & Arsham Studio & Pokémon ogrlica
Tiffany & Arsham Studio & Pokémon ogrlica – $9,190.00

Ova suradnja predstavlja intrigantan spoj tradicionalne elegancije brenda Tiffany & Co. s popularnom kulturom i veselim likovima iz svijeta Pokemona.

Tiffany & Arsham Studio & Pokémon privjesak – $1,290.00

Upečatljiv nakit izrađen je od oksidiranog čistog srebra, s ekskluzivnim stilovima od 18k žutog zlata s dijamantima. Ogrlica i privjesci evociraju kristaliziranu kvalitetu Pokémona Daniela Arshama prikazanih na njegovoj izložbi „A Ripple in Time“.

Tiffany & Arsham Studio & Pokémon ogrlica
Tiffany & Arsham Studio & Pokémon ogrlica – $7,190.00

Capsule kolekcija Tiffany & Arsham Studio & Pokémon prikazana je kao niz kreacija nakita limitiranog izdanja, a svaka je oživljena kroz umjetnost Tiffany izrade.

Tiffany & Arsham Studio & Pokémon privjesak – $1,290.00

Unutar kolekcije nalaze se ogrlica i privjesci veselih junaka Pikachua, Charmandera i drugih Pokemon likova. Svi primjerci dolaze u kutijici u obliku poke lopte u prepoznatljivoj Tiffany plavoj boji.