FOTO by Instagram @tiffanyandco

Moda

Nike i Tiffany&Co. – tenisice o kojima će se pričati!

Viktoria Mikulić 01. veljače 2023.

Tiffany&Co. i Nike suradnja rezultirala novim izdanjem Air Force 1...

Tiffany&Co. je nakit bezvremenske ljepote i vrhunske izrade koji je cijenjen u cijelom svijetu. Još kao malene djevojčice, mnoge od nas maštale su o komadu ovog luksuznog nakita i nadale se da će naš zaručnički prsten biti upravo s njihovim potpisom. No nakon što smo odrasle i shvatile kolika je cijena istog, vrlo brzo došle smo do zaključka kako su i cirkoni lijepi. Ipak, nitko nam ne može oduzeti sanjarenje i tko zna, možda si jednog dana priuštimo nešto iz asortimana kultnog brenda…

Za razliku od luksuznih stvarčica, još jedan segment prednjači na tržištu, a to je sportska odjeća i obuća. Jedan od najcjenjenijih brendova u tom segmentu je definitivno Nike čija se svaka kolekcija rasproda u trenu, posebice neki kolekcionarski modeli poput Air Jordanica i slično.

Iako su sport i glamur ranije bili strogo razdvojeni, danas se izvrsno spajaju kroz brojne kolaboracije. Nekoć nam je bilo nezamislivo nositi ruksak kao modni dodatak za izlazak, kao i haljinu uz tenisice, a danas se upravo ovakav stil odijevanja najviše cijeni.

Za sve ljubiteljice profinjenog nakita, ali i brenda Nike, dopustite da vam predstavimo novu suradnju koja tek treba ugledati svjetlo dana. Tiffany&Co. i Nike razvili su novu kolekciju koja će oduševiti svaku fashionisticu, a mi u nastavku donosimo maleni sneak peak u novu kolekciju.

Slike Air Force 1 tenisica, koje bi trebale biti puštene u prodaju 7. ožujka, procurile su tijekom vikenda, što je navelo oba brenda – i izvršnog direktora Tiffanyja Alexandrea Arnaulta – da u nedjelju objave slike kutije za tenisice u prepoznatljivoj Tiffany boji.

Iako se o tenisicama dugo šuškalo, službeni izgled kutije sadrži nekoliko iznenađenja. Osim Air Force 1 od crne brušene kože, koje dolaze s detaljima od čistog srebra pričvršćenim na svaku petu, tu je i cijeli komplet osnovnih stvari za tenisice.

Ne želimo ni zamišljati kolika će biti cijena ovih tenisica, a ni slutiti kako bi izgledale na našim stopalima, no uvijek možemo uživati u gledanju istih.