FOTO by PR

Film

The Nun 2 – spremni za nastavak zastrašujuće priče?

PR 07. srpnja 2023.

Ove jeseni dolazi nastavak popularnog hororca

Pripremite se za novo poglavlje hit-serijala “Prizivanja” koji se ovog rujna u distribuciji Blitz filma vraća u još strašnijem hororu “Časna II”.

Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, franšiza ‘Časna’ se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. Mjesto radnje: Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi.

Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. ‘Časna II’ nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona.

Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran.

U glavnim ulogama su: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Anna Popplewell, Storm Reid te Katelyn Rose Downey. Film je režirao Michael Chaves, redatelj horor hitova ‘Prokletstvo tugujuće žene‘ i ‘Prizivanja 3: Kriv je Sotona‘ dok su za scenarij zaslužni Akela CooperIan, Ian Goldberg i Richard Naing.

‘Časna II’ u kina stiže 7. rujna ove godine, u distribuciji Blitz filma, a vi se do tada usudite suočiti sa svojim najdubljim strahovima gledajući prvi trailer filma koji će vas ostaviti bez daha. Oprez! Jednom kada otvorite vrata pakla, nema povratka nazad.