FOTO by Netflix

Film

The Lincoln Lawyer – krenulo snimanje 3. sezone

admin 19. siječnja 2024.

Jedva čekamo povratak Mickeya i 10 novih epizoda

Odlične vijesti za ljubitelje najpoznatijeg odvjetnika – službeno je krenula produkcija treće sezone! Zvijezde serije Manuel Garcia-Rulfo, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson i Yaya DaCosta reprizirat će svoje uloge, dok će biti i povratka nekih poznatih lica iz prethodnih sezona.

Treća sezona sastojat će se od 10 epizoda i temeljit će se na petoj knjizi “The Gods of Guilt” Michaela Connellyja iz serijala The Lincoln Lawyer.

Foto: Netflix

Iako se 3. sezona serije temelji na romanu Michaela Connellyja “Bogovi krivnje”, odlučili smo da će zabavan (i dirljiv) način ulaska u sezonu biti putem flashback sekvence koja nam je dala neki uvid u to kako je Mickey Haller postao Mickey Haller i to ne samo briljantni odvjetnik za kaznena pitanja, već i suprug, otac i čovjek kakav će tek postati,” izjavili su izvršni producenti u izjavi za Deadline.

Foto: Netflix

U knjizi ne postoji taj flashback, pa smo osmislili nešto što bi poslužilo i kao prikladan uvod u priču sezone, kako na razini radnje, tako i na emocionalnom dijelu” – nadodali su.

Foto: Netflix

Druga sezona serije “The Lincoln Lawyer” premijerno je prikazana 6. srpnja 2023. i brzo se popela na Netflix Global Top 10 s kumulativnih 40 milijuna pregleda od 29. kolovoza 2023., dosegnuvši “Top 10” u 81 zemlji.

Foto: Netflix

Nadamo se da se snimanje biti fluidno i bez nepredvidivih stvari kako bismo što prije uživali u trećoj sezoni.