FOTO by Facebook @UKNewestFoods

Dom

The Edgy Egg – stigla nova Toblerone poslastica

Daria Lovrić 05. siječnja 2023.

Nadamo se da će čim prije stići i na naše police!

Blagdanski period je iza nas, donijeli smo novogodišnje odluke i spremni smo za sve što nam 2023. donosi. Osim noviteta na modnoj sceni i steaming platformama, očekuju nas novosti i u svijetu hrane i pića.

Neki od kutnih brendova već su predstavili ili najavili svoje novitete, a jedan od njih je i omiljeni švicarski brend Toblerone. Čokolada Toblerone smatra se jednom od najukusnijih, a njena tradicija i prepoznatljiv okus obožavaju sladokusci diljem svijeta.

Više od jednog stoljeća čokolada u obliku malenih piramidica veseli ljubitelje čokolade, a osim standardnih, kroz godine smo imali priliku uživati i u nekim limitiranim izdanjima.

Toblerone predstavio novitet iz svoje palete neodoljivih okusa

Osim standardnih čokoladica, kroz godine smo imali priliku uživati i u nekim limitiranim Toblerone izdanjima poput zlatnog izdanja s karamelom, bijelom čokoladom i bademima, a nedavno smo pisali i o ove je godine lansiran i novi Toblerone sladoled.

The Edgy Egg Toblerone
The Edgy Egg Toblerone

Ovog puta, poznati je brend lansirao veliko čokoladno jaje. Stiže li nam Uskrsa prije nešto što smo mislili?

The Edgy Egg Toblerone sočna je poslastica od mliječne čokolade zanimljivog izgleda i dimenzija koja rekreira klasičan okus Toblerone čokoladice.

The Edgy Egg Toblerone

Unutar velikog čokoladnog jajeta krije se maleno iznenađenje. Nakon što otvorite polovice, unutra će vas dočekati šest klasičnih Toblerone čokoladica. Fantastična Toblerone poslastica stigla je na police trgovina diljem Ujedinjenog Kraljevstva, a njezina cijena iznosi £12.

Još je daleko do Uskrsa, stoga nam jedino preostaje nadati se da će zeko obogatiti i naše police tik pred sljedeće blagdane.