FOTO by Destilerija Aura

Dom

Teranino to go – omiljeni liker u najslađoj pljoskici!

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2024.

Teranino je prepoznatljiv liker koji ima mnoštvo miljenica među Hrvaticama. Višnja i borovnica pale su u drugi plan kada govorimo o najukusnijem aperitivu prije jela. Kultni Teranino destilerije Aura sada je dostupan u novom ruhu. Teranino to go pakiranje idealno je za svaki izlet ili putovanje te rezervirano za sve one koji se sočnog likera […]

Teranino je prepoznatljiv liker koji ima mnoštvo miljenica među Hrvaticama. Višnja i borovnica pale su u drugi plan kada govorimo o najukusnijem aperitivu prije jela.

Kultni Teranino destilerije Aura sada je dostupan u novom ruhu. Teranino to go pakiranje idealno je za svaki izlet ili putovanje te rezervirano za sve one koji se sočnog likera ne žele odreći ni tijekom zimskih pustolovina.

Proizvedeno po obiteljskoj recepturi na bazi voćnog destilata crnog vina Teran i 10 začina. Naš najpoznatiji proizvod i miljenik ženske publike.

Aura Teranino osvojila je brojne zlatne medalje na prestižnim svjetskim natjecanjima.

Bistar, rubin-crvene boje, djelomično gust, finog slatkog i slojevitog okusa u kojem dominiraju note zrele višnje, bijele čokolade i cimeta, iznenađuje retrookusom džema od višanja.

Posluživanje: kao digestiv, bez leda, ohlađen na 0-6 °C. Odlično pristaje uz deserte.

Teranino to go idealan je suputnik za skijanje te najbolji partner za sve uspone i padove. Isti dolazi u zapremnini od 01.l i 02.l, a njihove cijene možete doznati na LINKU!