FOTO by Ted Baker

Dekor

Ted Baker koferi dolaze u eye-catching baby blue izdanju!

Viktoria Mikulić 05. svibnja 2022.

Koferi i neseser s oslikanim drvećem u nebesko plavoj boji…

Svima su nam nedostajala putovanja i jedva smo čekali da se sve vrati u normalu. Sigurni smo da čak i oni koji nisu pretjerani avanturisti, sada se zasigurno planiraju otisnuti na neku tropsku destinaciju.

Ljeto je pred nama i imamo dovoljno vremena za isplanirati savršen godišnji odmor. Neovisno o tome hoćete li odabrati lokaciju diljem Hrvatske ili se uputiti na neku egzotičnu destinaciju u Europi ili nekom drugom kontinentu, vrijeme je da budete stylish na svakom koraku.

Uz Ted Baker kofere to je itekako izvedivo jer su svojim dizajnom i bojom toliko profinjeni, da će vas vjerojatno i na aerodromu ljudi zaustavljati i ispitivati gdje ste ih kupili. U ponudi su dva kofera u manjoj i većoj dimenziji, kao i neseser za sve one esencijalne potrepštine koje nosite na put.

Možda vam se čini dugačak put od terminala do asfalta, no uz ove elegantne dizajnerske kofere, taj će vam dio puta proći u trenu. Vrhunska luksuzna prtljaga s prepoznatljivim  potpisom uvijek dolazi u skladu s najnovijim trendovima, a ovog puta Ted Baker šarmira nježno plavom bojom koja asocira na vedre dane, kao i ilustracijom drveća koja podiže prtljagu na višu razinu.

Ako i vi ovog ljeta uz sebe želite imati kofer vrijedan divljenja, naručite ih putem LINKA i osigurajte si bezbrižno putovanje.