FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Tanjurići, šalice, čajnik – ljeto je u znaku posuđa cvjetnog dezena!

Viktoria Šafranić 29. lipnja 2021.

Floralni motivi se savršeno stapaju s vrućim ljetnim danima...

Nesnosne vrućine u potpunosti su nas ulijenile i sve što želimo nakon napornog radnog dana (da, još uvijek se ne nazire početak godišnjeg) je izležavanje u svoja četiri zida, po mogućnosti u mračnoj prostoriji s upaljenim klima uređajem.

Iako je za našu liniju dobro to što nas visoko temperature ne tjeraju na glad, o određenim namirnicama ipak razmišljamo, kao i o kofeinu bez kojeg je nezamislivo provesti dan.

Za blagdane najčešće svojoj kolekciji posuđa pridodamo poneki glam primjerak, no i ljetni dani su savršena prilika da se počastim s novim tanjurićima, šalicama, zdjelicama ili pak čajnikom.

Na Nextu smo pronašli set upotpunjen cvjetnim uzorkom, koji nas mami na kupnju. Stvoren je za posluživanje tijekom lijenih opuštanja subotom ujutro, kada odmaramo u udobnoj ljuljačci ili naslonjaču na vlastitom balkonu ili terasi.

Zdjelice su predviđene za žitarice s jogurtom ili svježe voće, tanjurići za keksiće ili osvježavajući kremasti biskvit s jagodama. Espresso, cappuccino, macchiato, u odabir vaše najdraže kave ne ulazimo, a koju god odabrali, u ovim će šalicama biti još ukusnija.

Tu je i čajnik za sve ljubitelje voćnih aroma koji se ovog omiljenog zimskog napitka ne odriču ni ljeti.

Osim za sebe, ovo posuđe možete podijeliti i s drugima i očarati goste svojim novim porculanskim poslasticama.

Za više detalja o ovom zapanjujućem posuđu floralnog printa, posjetite Next.