FOTO by Instagram @fentybeauty / @thesupermuse / @gregoryrussellhair

Njega kose

Syrup blonde – novi trend bojenja kose kao stvoren za proljeće!

Una Lora Banjac 05. travnja 2024.

Nakon mračne zime vrijeme je za zrake sunca na našoj kosi

Treba vam promjena i dolaskom toplijih dana već planirate odlazak u frizerski salon? Još k tome volite plave nijanse? Savršeno! Imamo ideju za novu trendi boju kose koju ćemo posvuda viđati ovog proljeća.

Instagram @fentybeauty

Riječ je o svilenkastoj, mekanoj plavoj nijansi koja je idealna za nadolazeće tople dane. Nazvana je syrup blonde i ponosno ju nose poznate celebrity osobe poput Rihanne i Jennifer Lawrence. Ako već imate plavu kosu, mala promjena može vam dati najnoviji ‘hair’ trend izgled ove godine.

Ususret proljeću, nudi svježinu kose koja se čini kao savršena promjena u odnosu na zimu, a daje nježniju alternativu platinastim nijansama. Također, donosi blistavu toplinu koja izgleda prekrasno na tamnom do svijetlom tenu.

Cure koje ne preferiraju bojanje kose u plavo mogle bi pohrliti za ovom bojom, jer je dovoljno smeđa da ne bude skroz plava, a opet nije toliko smeđa da ne bude plava. Ako razumijete što smo htjeli reći…

Intenzivno zlatna i slatka, sirupasto plava nijansa najpogodnija je nijansa za one koji više vole svjetliju kosu. S tonovima karamele, vanilije i zlata – ovo je top nijansa za nadolazeće razdoblje.

Uz to ima taj neki poseban sjaj zbog kojeg kosa izgleda zdravo, njegovano i nevjerojatno prekrasno, a to svi uvijek želimo! Zar ne?