FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Svjetski, a naše! Franka Batelić izbacila novi ljetni HIT

Krešimir Šustić 06. srpnja 2020.

"Dosta je bilo negative, daj ritam i plešimo!" - poručila je simpatična pjevačica!

Pop pjevačica Franka Batelić, osim što je uživala sa svoja tri najdraža dečka, protekla se dva mjeseca bacila na snimanje nove pjesme i spota kako bi obradovala svoje vjerne fanove i servirala im nešto novo.

Poznata je po tome da prati svjetsku glazbenu scenu i uvijek se trudi dovesti nešto novo u umjetnost kojom se bavi, pa se tako i ovoga puta odlučila za totalno modernu pjesmu pod nazivom “Prvi osjećaj”.

Moderan pop s retro i disko prizvukom, trenutno je najpopularniji među brojim svjetskim pjevačicama poput Dua Lipe, Lady Gage i drugih, a na našu scenu ga je dovela upravo ova simpatična dama.

Spot je izašao danas točno u podne, a na svom Instagram profilu napisala je sljedeće:

“IT’S SHOWTIME. Vani smo! Dosta je bilo negative, daj ritam i plesšimo! Prvi osjećaj je vani!!!! Nesšto drugacčije, hrabrije, odvazžnije. Uživajte!!! CHECK IT OUT na mom YOUTUBE kanalu!”

Također se i zahvalila svom vjernom timu s kojim je napravila kako je i sama rekla “nešto drugačije, hrabrije i odvažnije.”

Sve što imamo za reći je da joj želimo puno sreće s novom pjesmom i još veliki broj hitova kojima će žariti i paliti našom, a i svjetskom scenom.

U nastavku donosimo spot, kako bi se i sami mogli uvjeriti o kakvom masterpieceu se radi.