FOTO by Amazon

Dekor

Svjetleći plutajući lopoči za bazen savršena su dekoracija za ljetni pool party!

Daria Lovrić 21. lipnja 2023.

Vrtna zabava kao iz bajke je zagarantirana!

Ljetna organizacija zabave u dvorištu može biti izuzetno zabavna ideja. Sve što trebate za najbolji pool party svodi se na nekoliko osnovnih koraka i možete biti sigurni da će se o vašoj ljetnoj zabavi još dugo pričati. 

Za početak razmislite što ćete od jela i pića poslužiti svojim gostima. Uposlite pravog znalca kada je riječ o pečenju mesa ili pripremite ukusan i jednostavan fingerfood koji će osvojiti društvene mreže. 

Osim ukusne hrane i pića, najvažnije je da svojim godinama omogućite ugodan i lijepo dekoriran prostor u kojem se party odvija, a s obzirom na to da ovdje govorimo o pool partyju, svakako vam je potreban bazen. Bilo da ste sretnik koji u svom dvorištu ima veliki “pravi” bazen, montažni ili onaj na napuhavanje oko njega postavite ležaljke, ručnike, vrtni namještaj i jastuke na kojima će se vaši gosti moći odmoriti i chillati cijeli dan. 

Nadalje, možda i najvažniji korak u stvaraju nezaboravne atmosfere je dodavanje sitnih dekoracija koje će vaš eksterijer učiniti toplijim i ljepšim. 

Uz klasične lanterne i cvijeće, poigrajte se dodavanjem lampica u zanimljivim oblicima i bojama. 

Putem Amazona pronašli smo preslatke svjetleće plutajuće lampe za bazen.

Preslatki lopoči u jarkim i upečatljivim bojama pretvorit će vaš bazen u prekrasnu osvježavajuću oazu nalik onima iz bajki i luksuznih resorta. Sve što trebate napraviti je postaviti ih u vaš bazen i ambijent za najbolji pool party!

Plutajući svjetleći lopoči dolaze u setu od osam komada, a možete ih naručiti putem Amazona po cijeni od $17.49