FOTO by Mila Candles

Dekor

Svijeće koje mirišu na Božić djelo su hrvatske proizvodnje!

Viktoria Mikulić 17. studenoga 2023.

Mila Candles domaći je brend čiji su nas noviteti osvojili na prvu…

Zimsko razdoblje u nama budi posebne emocije. Sva ona dobrota koju smo tako dugo čuvali u sebi, spremna je da izađe van i da je prenesemo na sve ljude oko nas. Želimo širiti samo pozitivnu energiju i u svakome danu pronaći radost.

Naravno da bismo tako trebali razmišljati cijele godine, no preplavljeni užurbanim rasporedom i hrpom obveza, ponekad ne uspijevamo zastati, odmoriti dušu i posvetiti se sebi i najbližima.

Prosinac je stoga idealno vrijeme da sagledamo sve što smo ove godine proživjeli, sve ono što bismo promijenili i ono što možemo učiniti bolje.

Lijepa riječ slučajnom prolazniku ili kompliment dragoj osobi već je odličan početak, kao i neke simpatične geste da onima u svojoj blizini olakšamo na najljepši mogući način. Iako je vrijeme provedeno s dragim osobama najdragocjenije, simbolični pokloni također su nešto što će izmamiti osmijeh na licu.

Mila Candles – osjetite već sada dašak Božića u svom domu

Nama su za oko zapele svijeće jednog divnog domaćeg brenda koje mirišu na Božić i koje su must-have dekor u svakom interijeru. Najposebniji dio kolekcije su 3D svijeće koje su ujedno i njihov zaštitni znak.

Mila svijeće su ručno rađene i napravljene od 100% prirodnog sojinog voska s maksimalnim postotkom visokokvalitetnih mirisnih ulja. U izradi je korišten prirodni pamučni fitilj te pri izgaranju ne otpuštaju toksine i čađu.

Glavna značajka sojinih svijeća, osim što su prirodne i netoksične, jest ta da gore i do 3 puta duže od parafinskih. Tako jedna svijeća od 200 grama gori čak 40 sati, opravdavajući time sve zahtjeve ljubitelja svijeća.

Unutar blagdanskog asortimana može se pronaći nekoliko mirisa: Candy Cane, Christmas Spice, Festive Fig & Snowberry i Golden Embers & Plum. U nastavku donosimo kojim su mirisima prožete:

Candy Cane

Ovaj miris je posebno zaigran, sladak i budi one najslađe emocije koje u trenu izmame osmijeh na licu. “Candy Cane” miriše na čaroliju slatkih trenutaka i donosi radost svijeta u jednoj svijeći. Ovaj baršunasto sladak miris budi dijete koje čuči u svakome od nas.

Christmas Spice

“Christmas Spice” je esencija Božića u jednom mirisu. Snažne note klinčića i cimeta isprepliću se s nježnim tonovima muškatnog oraščića i blagom notom naranče. Ovaj miris će vas potpuno uroniti u blagdansko ozračje.

Festive Fig & Snowberry

“Festive Fig & Snowberry” – kombinacija crne smokve i zimskih bobica. Miris čega? Zvuči izuzetno neobično, zar ne? Upravo to ga čini posebnim. Ovaj miris je jedan od mojih zimskih favorita, ima nešto neodoljivo u sebi.

Ovo nije klasičan božićni miris, već miris snježne zimske idile. Svjež i baršunast istovremeno. Sigurna sam da će upravo ovaj miris postati jedan od vaših blagdanskih favorita!

Golden Embers & Plum

Kako bismo opisali ovaj luksuzan i baršunasti miris? Zamislite toplinu i nježnost. Ovaj miris šljive i žara spaja slatke note zrelih šljiva s nježnim mirisom drva koje tiho tinja u peći.  Stvara jedinstvenu atmosferu udobnosti i opuštanja, kao da se nalazite uz vatricu u hladnoj zimskoj noći.

One dolaze u nekoliko izdanja, kao 3D svijeće ili mirisne svijeće u bočici. Također, unutar ponude su i aroma lampe te vosak za aroma lampu u festive ruhu. Nadalje, ako se dvoumite što odabrati, Mila Candles nudi i 6 poklon paketa koji su ljubav na prvi pogled, a koji skrivaju mnoštvo mirisnih noviteta,  čak i svijeću u obliku soba i polarnog medvjeda.

Nadamo se da ste odabrali svog favorita i da će ove svijeće stvoriti toplinu u vašim srcima. Ako su se i vas jednako dojmile, svijeće domaćeg brenda možete pronaći putem njihove službene web trgovine, a za sve aktualnosti pratite njihovu društvenu mrežu Instagram.