FOTO by qoo10.sg

Dekor

Sve što trebamo ovog ljeta su Mickey&Minnie prijenosni mini ventilatori!

Antonija Andabak 11. srpnja 2020.

Zaboravite na lepeze, pronašli smo najslađe saveznike u borbi protiv vrućina u uredu, javnom prijevozu...

Temperature koje rastu zasigurno zahtijevaju osvježenje bilo da ste u kući ili vani. S obzirom na to da su ljeta postala neizdrživo vruća, mnogi više ne pitaju za cijenu klima uređaja, no klime nisu uvijek najzdravije rješenje, stoga valja posegnuti za cjenovno povoljnijim i za zdravlje praktičnijim rješenjem.

Osim nabrojanog, valja uzeti u obzir i dizajn alternativnoj spasa od vrućina, a mi smo isti i pronašli, stoga vam ponosno predstavljamo Mickey & Minnie prijenosne mini ventilatore kao najslađe saveznike u borbi protiv visokih temperatura!

Mini ventilatori fenomenalno su rješenje kada idete na put ili se morate momentalno rashladiti u javnom prijevozu, u uredu kada se s kolegama ne možete uskladiti oko paljenja i gašenja klime.

Dizajn Mickey & Minnie bit će interesantan i malima i velikima, curama i dečkima jer naravno, Mickey ventilator dolazi u crnoj boji, a Minnie u bijeloj s bijelim točkicama na držaču kao i mašnici na vrhu ventilatora.

Ove simpatične pomagače u borbi protiv nesnosnih vrućina možete nositi oko vrata jer sadrže privjeske, a pune se preko USB punjača što ih čini tehnološki naprednijim s obzirom na to da ne trebate kupovati baterije.

Cijena pojedinačnog ventilatora iznosi 40$, a zemlje u koje se dostava vrši, kao nama najbliže države su Italija i Nizozemska.