Ljubimci

Sušilica za pse savršena je za sve ljubimce s dugom dlakom

Engineer 31. siječnja 2019.

Ako muku mučite s brisanjem i sušenjem vašeg psa nakon kupke imamo dobru vijest za vas!

Psi u danu imaju dvije stvari kojima se najviše vesele. To je trenutak kada im pred nos gurnemo zdjelicu hrane i trenutak kada mu stavimo lajnu i vodimo u šetnju. Ako u šetnji naiđe na društvo zabavi nema kraja. Trčanje, skakanje i igre lovice s drugim psima i vaš je ljubimac spreman za povratak kući i zasluženi spavanac.

No, ako je vani kiša, ili je mokro i blatno, prije zasluženog spavanca potrebno je psa osušiti, a ponekad je potrebno i full pranje u kadi.

Pranje psa nekome predstavlja noćnu moru, sušenje ručnicima još veću. Nema goreg (za vlasnika) kada pas nakon pranja sav mokar otrči u dnevni boravak i ležerno se otrese smočivši sve oko sebe.

Od sada možete kupiti “sušilicu za psa” i stati na kraj svim vašim mukama. Ovaj genijalan proizvod tu je i da u zimskim danima nakon naporne šetnje i utopli vašeg psa.

Napravljena od posebnih materijala ova sušilica ima 4 otvora za noge i posebni ventil na koji prikopčate fen i zabava kreće. Nastavak je kompatibilan sa svim fenovima tako da niti tu nema tehničkih problema.

Ako znamo da dugodlakom psu treba oko sat, a kratkodlakom oko pola sata da se osuši, ova sušilica predstavlja pravu inovaciju gdje je vaš pas suh kroz deset minuta.

Sušilicu smo pronašli na thedogdryer web shopu, po cijeni od 30£ do 55£, ovisno o veličini vašeg psa.

Za kraj moramo se zapitati – ‘Postoji li ovako nešto i za ljude?’