Njega kose

Super trik s kojim ćete dobiti kovrče u manje od 1 minute

Engineer 07. studenoga 2018.

Za realizaciju ovog super trika potrebna vam je plastična boca i fen

Ako ste jedna od onih osoba koja uz jutarnju kavu prelista sve Instagram profile koji objavljuju teme vezane za ljepotu onda ste sigurno naišli na ovaj trik koji je i nas zaintrigirao.

Napraviti kovrče u manje od jedne minute zvuči nadrealno, ali nakon što smo pogledali video, odlučili smo i samo isprobati te se uvjeriti.

Za isprobati ovu tehniku bit će vam potrebna plastična boca od 2 litre i fen za kosu. Odrežite 1/3 gornjeg dijela boce. Nožem napravite rupu na boci točno u veličini nastavka na fenu. Pobrinite se da boca prije upotrebe bude suha i čista i čarolija može krenuti. Odvojite pramen, stavite ga unutar boce te fen postavite u prethodno izrezanu rupu u boci. Fen će unutar boce stvoriti centrifugalnu silu koja će u manje od minutu napraviti kovrče na vašoj kosi.

https://www.instagram.com/p/Bpw4BPch5p3/

Budući da imam jako dugu kosu uspjela sam nakovrčati samo vrhove koji su izgledali dosta suho, no za one s kratkom kosom koji će moći obuhvatiti barem pola dužine kose, ovaj trik definitivno nije za odbaciti. op. a.

Iako se rezultat ne može mjeriti s klasičnim figarom, ova tehnika idealna je kada kasnite na kvartovsku kavu s frendicom.