FOTO by Etsy

Dekor

Sukulenti u obliku božićnog drvca najoriginalniji su blagdanski dekor!

Krešimir Šustić 28. rujna 2020.

Tko kaže da je prerano krenuti s ukrašavanjem?!

Iako nas do Božića dijeli još nešto manje od tri mjeseca, jednostavno ne možemo odoljeti svim tim dekorativnim stvarčicama koje su se pojavile na raznim web shopovima i na policama trgovina.

Nedavno smo pisali o tome kada je pravo vrijeme da krenemo s ukrašavanjem naših domova s lampicama, kuglicama i ukrasima prigodnim za adventsko doba godine.

$130

Zaključili smo da psiholozi potiču dekoriranje jer ono budi u nama osjećaj radosti, a samim time dobro utječe na naše raspoloženje i zdravlje.

S obzirom na to da nam prave jelke još nisu dostupne i da ih teško možemo nabaviti, odlučili smo pronaći dostojnu alternativu koja izgleda jednako upečatljivo.

$135

Web shop Etsy u svoju je ponudu uvrstio omiljene biljke koje ne zahtijevaju posebnu brigu, a svojim izgledom podsjećaju na veličanstvena božićna drvca.

Predivni sukulenti visoki su 33 centimetara i ukrašeni šarenim i bodljikavim listovima koje možemo dodatno ukrasiti lampicama i dekoracijama po želji.

$184

U svaku će prostoriju unijeti dozu mira, sreće i topline, a svojim veličanstvenim izdanjem namamiti osmijeh na lice svakoga dana.

Odlična su prilika da nas kroz cijelu godinu prati duh adventa i Božića, te da svoje oaze mira ukrasimo nečim upečatljivim i jedinstvenim.

$125

Ako je ovo proizvod koji obilježava početak najveselijeg dijela godine, jedva čekamo vidjeti što nas još očekuje i koji će to proizvodi svojom neodoljivom ljepotom zarobiti naša srca.